
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
1,5 kg aardappelen *
3 eetl. Becel voor koken,(roer)bakken en braden *
2 teentjes knoflook *
1 citroen of limoen *
2 takken rozemarijn of 2 theel. grof zeezout *
Gebakken aardappelen met rozemarijnBron:www.Becel.nl
Was en schob de aardappelen onder stromend water schoon .
Snijd ze met schil in vieren .
Verwarm de oven voor op 200?C.
Hak de knoflook fijn,boen de citroen schoon en rasp het geel van de schil van de citroen en pers de citroen vervolgens uit .
Haal de naaldjes van de rozemarijntakken .
Doe de aardappelen samen met de andere ingredienten in een Ovenschaal en schenk hier de Becel voor koken,(roer)en braden over .
Bak de rozemarijn-aardappelen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar .
Schenk eventueel tijdens het bakken nog wat Becel voor koken,(roer)bakken en braden over de aardappel zodat een mooie bruine korst ontstaat.P/P:380 kcal(1600 kj/7 g vet(waarvan 1 g verzadigd vet)/73 koolhydraten/8 g eiwit.
Deze aardappelschotel wordt nog lekkerder als er uiringen aan worden toegevoegd.
Dit gerecht kan ook in een Koekenpan gemaakt worden,kook de aardappelpartjes dan eerst 5 minuten,laat ze heel goed uitlekken en bak ze dan in wat meer Becel voor,koken(roer)bakken en braden .
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »