Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. KROKANTE CHIPS VAN RODE BIETJES

KROKANTE CHIPS VAN RODE BIETJES

Door: winnie5830

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-07-2003

Ingrediënten 4 personen


500 g rauwe bietjes, olie om te frituren, zout



Probeer ook eens wortel-, koolraap-, aubergine- of meiknolletjeschips. Serveer ze als gewone chips of als bijgerecht.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de bietjes en schaaf ze in zeer dunne plakjes. Verhit de olie tot ca 170 graden. Bak de bietjes (in 4 porties) in ca 2 minuten krokant. Maak ze intussen met een schuimspaan van elkaar los. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Serveertip

OM TE VARIEREN: Leg dikke plakken geitenkaas op een schaaltje en laat ze snel onder de hete grill warm worden. Leg ze op een aangemaakte gemengde salade en bestrooi ze met de bietjeschips.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie5830
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top