KROKANTE CHIPS VAN RODE BIETJES

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 g rauwe bietjes, olie om te frituren, zout


Probeer ook eens wortel-, koolraap-, aubergine- of meiknolletjeschips. Serveer ze als gewone chips of als bijgerecht.

Bereidingswijze

Schil de bietjes en schaaf ze in zeer dunne plakjes. Verhit de olie tot ca 170 graden. Bak de bietjes (in 4 porties) in ca 2 minuten krokant. Maak ze intussen met een schuimspaan van elkaar los. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Serveertips

OM TE VARIEREN: Leg dikke plakken geitenkaas op een schaaltje en laat ze snel onder de hete grill warm worden. Leg ze op een aangemaakte gemengde salade en bestrooi ze met de bietjeschips.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies