truffelpasta

  • Italiaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 gr super verse pasta
1 teentje Knoflook
2 el olijf olie
1 Truffel
80 gr Hele oude Parmezan/Pandano

HULPMIDDELEN

Truffel rasp
knoflookpers


Bereidingswijze

Kook de pasta 'al dante' op een hoog vuur, bij hele verse pasta ongeveer zes minuten. Giet de pasta af. Verhit in dezelfde pan de olie. Voeg hier de knoflook en de droge pasta aan toe. Bak de pasta ongeveer twee minuten. Draai het vuur uit en rasp de truffel door de pasta. Serveer de pasta op de borden. Strooi de parmezan uit. C'est ca

Serveertips

Voeg niks extra's toe en pas op met teveel knoflook of parmezan. De essentie van dit gerecht is de originele smaak van de truffel. Wijntip: Italiaanse droge frisse wit bijv. Villa Antinori Bianco

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oneand20cm41

Alles voor je kerstdiner Maak je dit jaar een kalkoen of ga je voor konijn of ander wild? Begin je diner met een amuse. Tussendoor een spoom en voor erbij natuurlijk stoofperen. Of bak zelf kleine broodjes. Sluit of met een trifle of bavarois en vergeet de bonbons bij de koffie niet. Fijne feestdagen!

Kies & combineer


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op zoek naar inspiratie voor het meest bijzondere diner van het jaar? Met deze verzameling kerstrecepten zet je een geslaagd menu op tafel. … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies