Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. truffelpasta

truffelpasta

Door: oneand20cm41

  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-06-2003

Ingrediënten 4 personen


400 gr super verse pasta
1 teentje Knoflook
2 el olijf olie
1 Truffel
80 gr Hele oude Parmezan/Pandano


Verder heb je nodig


Truffel rasp
knoflookpers


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta 'al dante' op een hoog vuur, bij hele verse pasta ongeveer zes minuten. Giet de pasta af. Verhit in dezelfde pan de olie. Voeg hier de knoflook en de droge pasta aan toe. Bak de pasta ongeveer twee minuten. Draai het vuur uit en rasp de truffel door de pasta. Serveer de pasta op de borden. Strooi de parmezan uit. C'est ca

Serveertip

Voeg niks extra's toe en pas op met teveel knoflook of parmezan. De essentie van dit gerecht is de originele smaak van de truffel. Wijntip: Italiaanse droge frisse wit bijv. Villa Antinori Bianco



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oneand20cm41
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top