truffelpasta

  • Italiaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 gr super verse pasta
1 teentje Knoflook
2 el olijf olie
1 Truffel
80 gr Hele oude Parmezan/pandano

HULPMIDDELEN

Truffel rasp
knoflookpers


Bereidingswijze

Kook de pasta 'al dante' op een hoog vuur, bij hele verse pasta ongeveer zes minuten. Giet de pasta af. Verhit in dezelfde pan de olie. Voeg hier de knoflook en de droge pasta aan toe. Bak de pasta ongeveer twee minuten. Draai het vuur uit en rasp de truffel door de pasta. Serveer de pasta op de borden. Strooi de parmezan uit. C'est ca

Serveertips

Voeg niks extra's toe en pas op met teveel knoflook of parmezan. De essentie van dit gerecht is de originele smaak van de truffel. Wijntip: Italiaanse droge frisse wit bijv. Villa Antinori Bianco

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oneand20cm41
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies