truffelpasta

  • Italiaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 gr super verse pasta
1 teentje Knoflook
2 el olijf olie
1 Truffel
80 gr Hele oude Parmezan/Pandano


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kapucijners, Bruine & Witte Bonen
HULPMIDDELEN

Truffel rasp
knoflookpers


Bereidingswijze

Kook de pasta 'al dante' op een hoog vuur, bij hele verse pasta ongeveer zes minuten. Giet de pasta af. Verhit in dezelfde pan de olie. Voeg hier de knoflook en de droge pasta aan toe. Bak de pasta ongeveer twee minuten. Draai het vuur uit en rasp de truffel door de pasta. Serveer de pasta op de borden. Strooi de parmezan uit. C'est ca

Serveertips

Voeg niks extra's toe en pas op met teveel knoflook of parmezan. De essentie van dit gerecht is de originele smaak van de truffel. Wijntip: Italiaanse droge frisse wit bijv. Villa Antinori Bianco


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oneand20cm41


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies