Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Amuse tomatensoep met pijnboompitten en balsamicoazijn

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pomodori-tomaat / 4 gedroogde tomaten / 2 el tomatenolie van de gedr. tomaten /1 gesnipperd sjalotje / 1 tl tomatenpuree / 2 dl gevogeltefond / 3 el geroosterde pijnboompitten / 1 el balsamicoazijn / 2 el gehakte dille / zout en peper / 1 dl stijfgeklopte slagroom


HULPMIDDELEN

Staafmixer


Een verrukkelijk soepje van grotendeels gedroogde tomaten!! Echt het proberen waard. En...heel snel klaar. Echt een succes.

Bereidingswijze

Sjalotje bakken in de tomatenolie.
Tomatenpuree erbij en even meebakken.
Pomodori, gedroogde tomaten en fond toevoegen en alles : 10 minuten koken.
Alles pureren. Balsamico-azijn erbij en deel dille toevoegen.

Soep verdelen over kleine kopjes.
Geslagen room erop en garneren met pijnboompitten en dille.

Bron

Tijdschrift ???



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top