zoetzure komkommer

  • Surinaams Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1/2 komkommer,1/2 rode ui,1/2 witteui,azijn,1 madam janet,1/2 kopje suiker,verse gember,5 pimentkorrels,2 kruidnagels


Bereidingswijze

Snij de komkommer in de lengte door , en dan in plakjes.
de uien in ringen snijden , en halveren (of nog kleiner)
de madam janet ontpitten en in kleine stukjes snijden en de verse gember kan in plakjes of raspen.
dit alles doe je in een kom met deksel , samen met azijn(tot de komkommer drijft) ,suiker,pimentkorrels en kruidnagels
nu moet dit 1 dag in de koelkast blijven om in te trekken.

Serveertips

Lekker op een hard wit puntje met b.v kip of rundvlees ,maar ook op sardines e.d

Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petervergunst


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies