Groentespiezen

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 maiskolf - 1 courgette - 12 kerstomaatjes - 12 mini-uitjes ? 2 dl olijfolie 2 tenen knoflook - peper en zout


Voorbereiding

Maak een marinade van olijfolie,uitgeperste knoflook,peper en zout.
Pel de uien.Laat de mais en uitjes 8 minuten koken in gezouten water. Laat hen uitlekken en verdeel de mais in 6 rondjes, die u nog eens door de helft snijdt.
Maak 3 inkervingen over de hele lengte van de courgette, en en snij ze in 12 schijfjes snijden.

Bereidingswijze

Steek de groenten op spiesjes (mais/tomaat/courgette/ui) en smeer ze in met de marinade.Doe dit regelmatig en laat ze een uur marineren.Goed laten uitdruipen.
Rooster de spiezen ongeveer 5 minuten op de barbecue.

Serveertips

Opdienen met knoflookmajonaise en andere lekkere sauzen naar smaak.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies