Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

sperziebonen in bladerdeeg

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

750 gram sperciebonen.zout wat fijn gehakte rozemarijn.8 plakken eddamer kaas.6 plakken bladerdeeg. 1 ei.


HULPMIDDELEN

Oven.


Voorbereiding

Bonen wassen en rengen.in bodempje water koken met wat zout 10 min dan uit laten lekken en afkoelen.Bonen in 4 porties verdelen bestrooien met wat rozemarijn,en in de pleakjes kaas wikkelen.
Blader deeg ontdooien en een grote rechthoekige lap van een 1/2 cm dik in vier lapjes verdelen.
Pakketje boontjes in het midden van elk lapje leggen en het deeg erom heen vouwen.alle naden met een vork aandrukken,en met los geklopt ei bestrijken.U kunt van het restant deeg garnering maken en op de rolletjes leggen. weer met ei bestrijken.
Leg wat bak folie op de bakplaat en bak de rolletjes af ca 20 min in een hete oven 200 graden.Als U de pakjes te dik vindt maak er dan 8 stuks van Neem iets meer bladerdeeg.en deel de plakken kaas in tweeen.

Serveertips

Met wat warme satesaus kante en klaar Wyko nieuw 500 gram.en heerlijke gekookte pandan rijst ......



Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fweerden
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top