Carpaccio-salade met pestodressing

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 g ossenhaas
50 g pijnboompitten
100 g gemengde sla
4 el pesto
2 tl balsamico-azijn
1-2 el olijfolie
zout en peper


Voorbereiding

Ossenhaas 30 min. invriezen,
pijnboompitten roosteren.

Bereidingswijze

1. (Leg de ossenhaas ong. 30 minuten in de vriezer), snij het vlees daarna in vliesdunnen plakjes.

2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze afkoelen. Meng de sla met het vlees en strooi de pijnboompitten erover.

3. Roer voor de dressing de pesto, azijn en olijfolie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en schenk de dressing over de salade.




Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simplyblond
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies