Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Carpaccio-salade met pestodressing

Carpaccio-salade met pestodressing

Door: simplyblond

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-04-2003

Ingrediënten 4 personen


250 g ossenhaas
50 g pijnboompitten
100 g gemengde sla
4 el pesto
2 tl balsamico-azijn
1-2 el olijfolie
zout en peper



Ontdek meer:

Voorbereiding

Ossenhaas 30 min. invriezen,
pijnboompitten roosteren.

Bereidingswijze

1. (Leg de ossenhaas ong. 30 minuten in de vriezer), snij het vlees daarna in vliesdunnen plakjes.

2. Rooster de pijnboompitten in een droge Koekenpan lichtbruin. Laat ze afkoelen. Meng de sla met het vlees en strooi de pijnboompitten erover.

3. Roer voor de dressing de pesto, azijn en olijfolie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en schenk de dressing over de salade.






Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simplyblond
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top