Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Druivengelei

Druivengelei

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-03-2003

Ingrediënten


1100 g druiven
sap van 1/2 citroen
1 kg geleisuiker



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal de druiven door de sapcentrifuge.
Maak 4-5 potten schoon in de vaatwasser of met heet sodawater en zet omgekeerd op een schone theedoek.
Gebruik per ? l sap het sap van ? citroen en 1 kg geleisuiker. Breng het sap met de suiker aan de kook en borrel 7 minuten.
Afschuimen en de potten vullen. Zet die gesloten 10 minuten ondersteboven.
Eventueel tijm of rozemarijn mee laten trekken.
Ook lekker bij wild.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top