Druivengelei

  • Internationaal Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1100 g druiven
sap van 1/2 citroen
1 kg geleisuiker


Bereidingswijze

Haal de druiven door de sapcentrifuge.
Maak 4-5 potten schoon in de vaatwasser of met heet sodawater en zet omgekeerd op een schone theedoek.
Gebruik per ? l sap het sap van ? citroen en 1 kg geleisuiker. Breng het sap met de suiker aan de kook en borrel 7 minuten.
Afschuimen en de potten vullen. Zet die gesloten 10 minuten ondersteboven.
Eventueel tijm of rozemarijn mee laten trekken.
Ook lekker bij wild.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (1)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies