Druivengelei

  • Internationaal Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1100 g druiven
sap van 1/2 citroen
1 kg geleisuiker



Bereidingswijze

Haal de druiven door de sapcentrifuge.
Maak 4-5 potten schoon in de vaatwasser of met heet sodawater en zet omgekeerd op een schone theedoek.
Gebruik per ? l sap het sap van ? citroen en 1 kg geleisuiker. Breng het sap met de suiker aan de kook en borrel 7 minuten.
Afschuimen en de potten vullen. Zet die gesloten 10 minuten ondersteboven.
Eventueel tijm of rozemarijn mee laten trekken.
Ook lekker bij wild.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies