Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bouillon-kaasfondue

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

1/2 l. groentebouillon (van een tablet), 300 gr. geraspte belegen kaas, 2 tenen geperste knoflook, 1 el. maizena
Om te dopen: rauwe bloemkool- en broccoliroosjes, gekookte krielaardappeltjes en stokbrood



Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook. Verlaag de temperatuur van de hittebron. Roer de kaas en de knoflook door de bouillon. Doe de maizena in een beker en giet er een beetje water bij. Roer de maizena tot een papje. Giet het bij het kaasmengsel die nu wat dikker wordt. Zet de fonduepan op de bijpassende brander. Doop stukjes groenten, aardappel en stokbrood in de fondue



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jozianne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top