Aardappelpuree met knoflook

  • Belgisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-750 g aardappelen (ongeschild)
-4 tenen knoflook (gesnipperd)
-1,5 dl warme melk
-60 g ongezouten boter
-5 eetlepels slagroom
-zout, peper en gehakte bieslook



Een pittige aardappelpuree

Voorbereiding

-kook de aardappelen en de knoflook in licht gezouten kokend water, tot de aardappelen gaar zijn
-afgieten en pellen

Bereidingswijze

-passeer de aardappelen en knoflook door een groentemolen en doe ze weer in de pan
-klop ze op laag vuur droog en klop de overige ingredienten erdoor
-kruiden met peper en zout
-schep de gehakte bieslook erdoor

Serveertips

Warm serveren

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Het populairste kookboek van dit jaar cadeau! In Rens` nieuwe boek staan ruim 70 gezonde recepten voor ontbijt, snacks en diner. Je krijgt `m cadeau bij 4x Smult magazine, samen € 19,95 (ipv 39,75) >>… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies