Een Spinazie schotel met gehakt, aardappelen en Feta

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pond gehakt 1 pond diepvriesspinazie (of vers) 1 kilo aardappelen 3 eieren ca. 3 el. olie 200 gram geraspte kaas 1 dl melk 100 Feta in blokjes gesneden zout en peper


Een makkelijke en goedkope ovenschotel. Je kan hiervoor verse of diepvriesspinazie gebruiken.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Bereidingswijze

Laat de spinazie ontdooien. Schil de aardappelen en snijd deze in schijfjes. Kook ze in ca, 10 minuten gaar.
Klop de eieren samen met de melk en de kaas. Rul het gehakt in een wok en voeg zout en peper naar smaak toe, en doe als laatste de blokjes Feta er door.. Vet een ovenschaal in en doe onderin het gehaktmengsel, doe hier bovenop de spinazie en dan dakpansgewijs de aardappelschijfjes. Schenk nu het eimengsel er over en strooi er nog wat kaas over.
Zet de ovenschaal nu voor 15 minuten in de hete oven op 225 graden.

Serveertips

Eet smakelijk

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Smult is het tijdschrift van Smulweb met elk seizoen de nieuwste trends, interviews met bekende koks zoals Herman den Blijker en tips over supermarkt producten. Met Smult wordt koken lekkerder én leuker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen voorzien van minimaal 60 lekkere en maakbare recepten. Actie t/m 31 maart
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies