Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Daging smoor (Gestoofd rundvlees)

Door: lekkerkoken1

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


400 gr magere runderlappen
1 geperst teentje knoflook
2 gesnipperde uien
1 tl peper
1/2 tl nootmuskaat
1/4 tl gemalen kruidnagels
zout naar smaak
scheutje azijn
2 el boter
1 tomaat
4 el ketjap manis (zoet)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de uien, knoflook en kruiden met wat zout in de hete boter.
Snijd het vlees in stukjes en bak het rondom bruin.
Doe de ontvelde en fijngesneden tomaat, de ketjap, een scheutje azijn en 3 dl water erbij en laat het vlees 3 uur sudderen.
Doe er zonodig nog wat water en ketjap bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top