Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Visrondjes

  • Thais Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 g gefileerde vis (bijv. baars, kabeljauw), in stukken - 1/2 ui - 2 teentjes knoflook - 1/4 TL zout - 1/2 TL versgemalen zwarte peper - 1 klein ei - ca. 2 EL tarwemeel - 40-70 g paneermeel - ca. 1/4 L kokosolie om te bakken



(Thailand)Bereidingstijd: ca. 1/2 uur - ca. 430 kcal per portie - Serveren met brood en pikante sauzen

Voorbereiding

1. De vis in porties tegelijk met de ui en de knoflook pureren.

Bereidingswijze

2. De vispuree in een kom doen. Zout, peper, ei toevoegen en zoveel meel, dat het een stevig, soepel deeg wordt.
3. Met natte handen van het visdeeg kleine rondjes vormen en die door paneermeel halen. De olie verhitten in een koekepan en de visrondjes hierin aan weerskanten krokant bruin bakken.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top