Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Visrondjes

Door: viske___

  • Thais Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


400 g gefileerde vis (bijv. baars, kabeljauw), in stukken - 1/2 ui - 2 teentjes knoflook - 1/4 TL zout - 1/2 TL versgemalen zwarte peper - 1 klein ei - ca. 2 EL tarwemeel - 40-70 g paneermeel - ca. 1/4 L kokosolie om te bakken



(Thailand)Bereidingstijd: ca. 1/2 uur - ca. 430 kcal per portie - Serveren met brood en pikante sauzen

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. De vis in porties tegelijk met de ui en de knoflook pureren.

Bereidingswijze

2. De vispuree in een kom doen. Zout, peper, ei toevoegen en zoveel meel, dat het een stevig, soepel deeg wordt.
3. Met natte handen van het visdeeg kleine rondjes vormen en die door paneermeel halen. De olie verhitten in een koekepan en de visrondjes hierin aan weerskanten krokant bruin bakken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top