Kip uit de wok op de Thaise manier

  • Thais Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 el. olie1/2 tot 1 el. rode currypasta200 gr. dunne spercibonen, in stukken1-2 rode chilipepers, in ringen1 el. groene peperkorrels, grof gehakt2 dl. kippenbouillon500 gr. kipfilet in reepjes1-2 el. vissaus1/2-1 el. suiker1/2-1 el. citroensapzout3 lente-uitjes in ringen



Supersnel gerecht met kip, spercibonen en lente-ui.

Bereidingswijze

In wok de olie verhitten en currypasta ca. 2 min. bakkenvoeg bonen, chilipepers, en groene peperkorrels toe en laat ca. 4 min. bakkenbouillon en kip toevoegen en mengsel op zacht vuur ca. 10 min. laten sudderenafmaken met vissaus, citroensap, suiker en zoutvoor serveren de lente-ui erover strooien

Serveertips

P.p. 305 kcal.

Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smaakvol


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies