Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

  • Slanke keuken Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

300 gr vis (kabeljauw, tarbot o.i.d.)
2 (vis)bouillonblokjes
2 laurierblaadjes
halve venkelknol1 ui
halve winterwortel
2 takjes peterselie
peper
1 eetl (verse) dille



Pond-per-dag-methode, eiwitrijk, soep vooraf voor 4 personen

Voorbereiding

Variant: De vis een uur van te voren in een marinade zetten van ketjap, knoflook en citroensap.

Bereidingswijze

Van een liter water en de visbouillonblokjes bouillon maken. De laurier, de in stukjes gesneden venkelknol, de in stukjes gesneden ui, de in stukjes gesneden winterwortel, de peterselie en de peper toevoegen. Dit een half uur laten koken.
Daarna de in stukjes gesneden vis toevoegen en dit 5 minuten mee laten koken.
In soepkommen doen en met wat dille garneren.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van soep_van_cris
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top