
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
400 gram spinazie / 50 gram pipe rigate (geribbelde pijpmacaroni) / 1 rundertartaartje van 80 gram / stukje ui / 1 teentje knoflook / zout / peper / basilicum / 50 gram (grot) champignons / 1 vleestomaat / 1 eetlepel geraspte 20+ kaas
Vergiet / anti-aanbakpan / ovenschaal
De spinazie laten slinken, uitlekken en hakken. De macaroni in 10 minuten net gaarkoken. De ui snipperen en met het uitgeperste teentje knoflook fruiten in een anti-aanbakpan. Het verkruimelde tartaartje toevoegen en bruin bakken. De champignons en tomaat kleinsnijden en op het laatst meebakken met het vlees. Op smaak brengen met de kruiden.
Spinazie in een ovenvaste schotel leggen, daarop de macaroni, dan het tartaarmengsel en bestrooien met de kaas. In een hete oven van 200 gr.C. in 15 minuten goudbruin laten worden.
spices4sporty 20-02-2014
Lekker gerecht. Makkelijk te maken en te variƫren. Voor de pasta heb mais/kikkererwtenpasta gebruikt voor een glutenvrij recept.
parel62 10-01-2012
Vandaag je recept gemaakt wel wat dingen toegevoeg en beetje veranderd ipv verse tomaten een blikje met tomatenblokjes ,een bouillonblokje en beetje sambal badjak .heb wel de kaas weggelaten want vond voor het magere de kaas weer net te ....verder was het lekker...
JieJie 11-10-2011
Lijkt me erg smakelijk! Bedankt voor het recept!
Bulletje41 08-08-2011
Lijkt me zalig! Ga het zeker een keer proberen!
mftbouwmeester 21-07-2011
Erg lekker!
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »