Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gekaramelliseerde witlof

Door: cuisine_monique

  • Nederlands Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


2 el. boter, 4 struikjes witlof, zout, peper, 2 el. fijne kristalsuiker



Heerlijk bij een groot stuk roodvlees (bijv. rosbief)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In Koekenpan boter verhitten en de in smalle parten gesneden witlof ca. 3 minuten bakken. Zout, peper en 2 el. fijne suiker en eventueel wat water toevoegen en de witlof op hoog vuur nog ca. 3 minuten roerbakken tot groente beetgaar en lichtbruin is.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top