Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Visrondjes (Thailand)

Door: josianenijssen

  • Thais
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


400 g gefileerde vis (bijv. baars, kabeljauw), in stukken -
1/2 ui -
2 teentjes knoflook -
1/4 TL zout -
1/2 TL versgemalen zwarte peper -
1 klein ei -
ca. 2 EL tarwemeel -
40-70 g paneermeel -
ca. 1/4 L kokosolie om te bakken



Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. De vis in porties tegelijk met de ui en de knoflook pureren.
2. De vispuree in een kom doen. Zout, peper, ei toevoegen en zoveel meel, dat het een stevig, soepel deeg wordt.
3. Met natte handen van het visdeeg kleine rondjes vormen en die door paneermeel halen. De olie verhitten in een koekepan en de visrondjes hierin aan weerskanten krokant bruin bakken.

Serveertip

Bereidingstijd: ca. 1/2 uur - ca. 430 kcal per portie -

Serveren met brood en pikante sauzen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top