Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Zalm
  5. zalm in kokos-currysaus

zalm in kokos-currysaus

Door: pg

  • Indiaas
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-01-2003

Ingrediënten 1 personen


1 rode ui, 200 gr zalmfilet, 1/2 el rode currypasta van patak, 100 ml kokosmelk, 1/2 el olie.


Verder heb je nodig


Fruit de ui zacht en glazig. Roer de pasta erdoor. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.


Lekkere ovenschotel goed van tevoren klaar te maken

Ontdek meer:

Voorbereiding

Leg de vis in Ovenschaal.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 c. Giet de kokos over de vis. Doe 'n deksel op de schaal en zet hem voor ca. 20 minuten in de oven.

Serveertip

Serveer met beetgare sperziebonen en rijst.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top