Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pannenkoektaart

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 g rundergehakt
50 g chorizo, vleeswaar, in kleine stukjes
1 potje milde of pikante salsa (Casa Fiesta)
olie om in te vetten
100 g kaas, geraspt
1/2 bekertje zure room
4 De Bioderij smulpannenkoeken naturel, pak a 8 stuks



Bereidingswijze

Bak het gehakt rul in een Hapjespan. Bak de chorizo ? 2 min. mee.
Voeg de salsa toe en warm de saus nog ? 5 min. zachtjes door.
Vet een lage taartvorm in en leg een pannenkoek op de bodem. Strijk hier een laag van de gehaktsaus over uit en strooi er een beetje kaas over. Leg er een pannenkoek op en verdeel hier weer gehaktsaus en kaas over. Ga door tot de vier pannenkoeken op zijn. Strijk de zure room over de laatste gehaktlaag uit en strooi er de rest van de kaas over.
Bak de taart ca. 25 min. in de voorverwarmde oven (200?C) tot de bovenkant mooi bruin is. Lekker met een groene salade.

Bron

C1000



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top