Langos

  • Hongaars
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

400gr bloem
15gr gist
beetje melk
beetje water
zout
olie om in te bakken


In olie gebakken koek.

Bereidingswijze

Meng de gist, beetje lauwe melk en een handje bloem.
Het deeg 10 minuten afgedekt laten rusten op een warme plek.
Meng nu de rest van de bloem en zout door het deeg.
Kneed dit nu met wat lauwe melk tot een brooddeeg.
Doe wat bloem in een kom en hier het deeg op, laat dit 20 a 30 minuten rusten.
Leg het deeg op een met bloem bestreken blad en rol het deeg uit tot deze 4 mm dik is.
Snij hier rondjes uit.
Snij de rondjes 3 keer in zodat het niet krimpt.
Bak nu de rondjes in de olie goud bruin.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies