Langos

  • Hongaars
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

400gr bloem
15gr gist
beetje melk
beetje water
zout
olie om in te bakken



In olie gebakken koek.

Bereidingswijze

Meng de gist, beetje lauwe melk en een handje bloem.
Het deeg 10 minuten afgedekt laten rusten op een warme plek.
Meng nu de rest van de bloem en zout door het deeg.
Kneed dit nu met wat lauwe melk tot een brooddeeg.
Doe wat bloem in een kom en hier het deeg op, laat dit 20 a 30 minuten rusten.
Leg het deeg op een met bloem bestreken blad en rol het deeg uit tot deze 4 mm dik is.
Snij hier rondjes uit.
Snij de rondjes 3 keer in zodat het niet krimpt.
Bak nu de rondjes in de olie goud bruin.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gibon


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies