Langos

  • Hongaars
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

400gr bloem
15gr gist
beetje melk
beetje water
zout
olie om in te bakken


In olie gebakken koek.

Bereidingswijze

Meng de gist, beetje lauwe melk en een handje bloem.
Het deeg 10 minuten afgedekt laten rusten op een warme plek.
Meng nu de rest van de bloem en zout door het deeg.
Kneed dit nu met wat lauwe melk tot een brooddeeg.
Doe wat bloem in een kom en hier het deeg op, laat dit 20 a 30 minuten rusten.
Leg het deeg op een met bloem bestreken blad en rol het deeg uit tot deze 4 mm dik is.
Snij hier rondjes uit.
Snij de rondjes 3 keer in zodat het niet krimpt.
Bak nu de rondjes in de olie goud bruin.

Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gibon


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor 4 personen

van 24,9
Alleen vandaag 14,9
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies