Geglaceerde Wortelen

  • Belgisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-750 g kleine wortelen
-50 g boter en 50 g suiker
-1/4 l warme vleesbouillon (tabletje)
-zout en verse witte gemalen peper
-peterselie


Heerlijk bij runds-lams en varkensvlees

Voorbereiding

-wortels schoonmaken

Bereidingswijze

-boter verhitten en de wortelen erin doen
-strooi de suiker erover en schep om tot de suiker is gesmolten
-giet de bouillon erbij en kruiden met peper en zout
-zonder deksel de worteltjes gaar stoven in 20 min, vocht moet verdampen
-af en toe omschudden

Serveertips

Meteen serveren en bestrooi met fijngehakte peterselie

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies