Geglaceerde Wortelen

  • Belgisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-750 g kleine wortelen
-50 g boter en 50 g suiker
-1/4 l warme vleesbouillon (tabletje)
-zout en verse witte gemalen peper
-peterselie


Heerlijk bij runds-lams en varkensvlees

Voorbereiding

-wortels schoonmaken

Bereidingswijze

-boter verhitten en de wortelen erin doen
-strooi de suiker erover en schep om tot de suiker is gesmolten
-giet de bouillon erbij en kruiden met peper en zout
-zonder deksel de worteltjes gaar stoven in 20 min, vocht moet verdampen
-af en toe omschudden

Serveertips

Meteen serveren en bestrooi met fijngehakte peterselie

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies