Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Varkenshaasmedaillons amuse

Door: cuisine_monique

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 1 personen


Peper, zout, 1 varkenshaas, 1 el. boter, 1 el. sherry, 1 el. slagroom, 100 gram pate, 1 potje veenbessencompote



Eetlustopwekkend voor het voorgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd van het varkenshaasje kleine medaillonnetjes met een dikte van een kleine cm. Bak deze stukjes in de heetgemaakte boter goudbruin. Bestrooi met zout en peper. In de tijd dat het vlees afkoelt, pate met sherry en slagroom vermengen en in een spuitzak doen.
Cirkel van pate op medaillons spuiten en cirkel opvullen met de compote.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top