chinese kool met kerrie en rozijnen.

  • Internationaal Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 chinese kool, 3 el. rozijnen, 25 gr. boter, 1 el. kerriepoeder, 1 el. creme fraiche, zout.


Chinese kool wordt vaak bij rijst gegeten maar bij deze manier van bereiden vind ik aardappelpuree het lekkerst.

Bereidingswijze

De chinese kool in reepjes snijden en met een klein beetje water in ca. 5 min. laten slinken. uit laten lekker. de rozijnen afspoelen. in een braadpan de boter smelten. kerriepoeder er door roeren dan de chinese kool en de rozijn erdoor scheppen. even laen stoven, de creme fraiche erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwalua
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies