
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
500 gr. rode bieten
2 uien
2 eetlepels olie
0,5 dl gehakte tijm
1 eetlepel bruine suiker
1 theelepel zout
peper
Voor de saus:
2 eetlepel boter
3 eetlepels bloem
8 dl melk
1 theelepel zout
3 dl geraspte kaas
12 lasagnebladen
Rasp de rode bieten en de uien
Roerbak de rode bieten en de uien in de olie in een Koekenpan (of wok)
Doe er de tijm, de bruine suiker en zout en peper door
Smelt de boter in een pan als basis voor de saus
Roer de bloem en de melk erdoor en laat 5 minuten koken
Op smaak brengen met zout en peper en de helft van de kaas
De saus, de bieten en de lasagnebladen om en om in een licht beboterde
schaal leggen
De onderste en bovenste laag moeten saus zijn
Daarover heen de rest van de kaas
Dan gedurende 40 minuten in een oven op 200 graden
Lekker met een groene salade met citroen vinaigrette
kooktgraag 08-11-2005
Dat is n?t weer even anders.
Ik neem het recept mee, hoor.
Dankjewel
Martha
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »