Doe mee en win een van de zes
High Cheeses in de Goudse Waegh
Je kunt recepten inzenden tot ..-..-2017
Gefeliciteerd A. Verseijden, R. Groen, M.J. Driessen, C. Steins, E.Z.J. Allijn, P. van der Hoek. Jullie zijn de winaars van de High Cheeses in de Goudse Waegh.
Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer mee doen.
Volg ... op Smulweb en ontvang de lekkerste recepten in je e-mail.
De smaakvolle combinaties van Parrano kaas met verschillende Italiaanse kruiden geven elk gerecht in een handomdraai een karakteristieke Italiaanse smaak.
Meer over de nieuwe smaken »Parrano is een kaas waarvan elke hap smaakt naar het goede leven. Met Parrano krijgt elk gerecht een unieke en italiaanse smaak. Een kaas waarin je passie en italiaans temperament proeft; natuurgerijpt volgens traditionele rijping.
Op zoek naar Italiaanse inspiratie en heerlijke recepten met een Italiaans tintje?
Proef je Parrano, dan proef je het goede leven. Hoe dat smaakt? Karakteristiek, zoals je van een kaas naar Italiaans recept mag verwachten. Ietsje zoet, en nootachtig, maar ook lekker pittig, zoals het een goed gerijpte kaas betaamt. Een ding mag duidelijk zijn: de smaakvolle kazen van Parrano zitten vol passie en Italiaans temperament.
Meer producten »
Bladerdeeg met gerookte ham goudse waegh snippers en zout en peper eventueel wat goudse kaas vulling voor smeu en zachte taste
Bladerdeeg met gerookte ham goudse waegh snippers en zout en peper eventueel wat goudse kaas vulling voor smeu en zachte taste
PAARSE PIEPER SOEP Was 700 gram truffelaardappels (niet schillen) en snijd ze in blokjes van 1x1x1 cm. Snipper het witte en lichtgroene deel van 2 dunne preien en pel en snipper 2 sjalotjes en 2 knoflookteentjes. Doe dit alles met 8 dl runderbouillon en 1,5 dl droge witte Vermouth en laat alles 20 minuten koken. Vis na 5 minuten met een schuimspaan ca 1/6 van de aardappelblokjes uit de pan. Voeg 200 gram Mascarpone aan de soep toe en pureer de soep dan met een staafmixer zo glad mogelijk. Roer de uitgeschepte aardappelblokjes weer door de soep.. warm de soep goed door maar laat hem niet meer koken. Schep de soep in 4 borden en strooi er wat in ringen gesneden zwarte olijven zonder pit, wat geroosterde pijnboompitten, wat gerookte paprikapoeder en een handje PARRANO SNIPPERS PAPRIKA OLIJF KNOFLOOK over.