Win een fantastische koffiemachine t.w.v. € 949,-

1x

Maak de lekkerste koffie met deze volautomatische koffiemachine van Melitta. Je kan maar liefst 18 verschillende koffiespecialiteiten bereiden. De Melitta Barista T-Smart is bij de consumentenbond met een 8,7 als beste uit de test gekomen. Wil je kans maken op deze fantastische koffiemachine? Voeg dan snel je leukste recept toe op Smulweb!

Voeg mijn recept toe »

5x Wüsthof gourmet messenset t.w.v. € 99,-

Koken wordt pas echt een feest met de topkwaliteit keukenmessen van Wüsthof. Snijd jezelf niet in de vingers, dus voeg snel een recept toe op Smulweb en maak kans op deze prachtige prijs.

Deel je recept »
1x

Stel je eigen servies samen t.w.v. € 200,-

De winnaar van deze prijs mag een eigen Seltmann Life servies samenstellen op onlineservies.nl. Met zowel wit, subtiele texturen en moderne kleuren creëer je een prachtig gedekte tafel. Deze prijs winnen? Wacht dan niet langer en plaats je favoriete recept op Smulweb.

Plaats mijn recept »
2x

Maak kans op een fondueset van Boska

Deze stijlvolle fondueset van Boska is een must have voor iedereen die last van ‘koperkoorts’ heeft. Het is niet voor niets dat deze prachtige fondueset een Red Dot Design Award heeft gewonnen. Wil jij deze prijs winnen? Voeg een recept toe op Smulweb en maak kans!

Deel je recept »

Win een culinair weekend voor 2 personen

5x

Laat je zintuigen prikkelen en verwen je smaakpapillen door de sublieme combinaties van de Hampshire-chefs! Win een compleet culinair weekendje weg bij een van de Hampshire Hotels. Plaats snel je leukste recept op Smulweb en maak kans.

Mijn recept is »

3X 4-delige BK pannenset t.w.v. € 369,-

Vergroot het kookgemak in de keuken met BK Flow Cool. Deze pannenserie is super gebruiksvriendelijk en geschikt op elke warmtebron. Daarnaast kunnen de pannen gewoon in de vaatwasser. Voeg een recept toe en maak kans op deze mooie set pannen!

Deel je recept »
1x

Maak kans op een prachtig bakservies

Deze Laura Ashley-set bestaat uit maar liefst 3 ovenschalen, 4 ramekins, 4 gebakbordjes, een serveerplank en spatel en een garde. Dat is pas bakken in stijl! Dit bakservies winnen? Voeg je favoriete recept toe.

Mijn recept is »

In samenwerking met:

Uiterste inzenddatum voor alle bovenstaande acties is 12 maart 2019

Leuk artikel? Deel het
Top