Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Doe mee en maak kans op een Frutesse 'VanMoof' fiets!

Stuur jouw lekkerste recept met stroop in!

Heb jij een recept met stroop waar iedereen van smikkelt als je het maakt? Of ken je nog een recept met appelstroop van je moeder waar je geweldige herinneringen aan hebt? Stuur jouw appelstroop-recept in en maak kans op deze Frutesse 'VanMoof' fiets!

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer mee doen.


Volg ... op Smulweb en ontvang de lekkerste recepten in je e-mail.

Volg 4
 
 
Laatste inzendingen
Reacties

Zoet lamsvlees dankzij Frutesse appelstroop Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten 4 eetlepels Frutesse Appelstroop 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 8 ons lamsvlees zonder bot 1 zure appel bijvoorbeeld een goudrenet 1 courgette blikje tomatenpuree 5 laurierblaadjes Peper en zout Kilo aardappels, geschikt om puree van te maken Bereiding: Oven op 160°C voorverwarmen. Ui en knoflook snipperen en in olijfolie bakken. Lamsvlees in dobbelstenen snijden en 5 minuten meebakken. Peper en zout naar smaak toevoegen. Erbij: Frutesse Appelstroop, in blokjes gesneden appel, in blokjes gesneden courgette, het blikje tomatenpuree. Flinke scheut water erbij. De laurierblaadjes toevoegen en alles in de ovenschaal overdoen. Schaal afgedekt in midden van oven zetten en in 2,5 uur gaar stoven. Serveren met aardappelpuree.

 
April54  |  1 dag geleden

Appeltjes uit de oven met een heerlijke stroop. De benodigdheden: 1,5 kg appels 3 zakjes vanillesuiker 50 gram appelstroop 25 gram roomboter Speculaaskruiden naar smaak De oven voor verwarmen op 180 graden. Vervolgens de appels schillen en in parten of stukjes snijden. De appels vervolgens in een ovenschaal leggen en de appelstroop, vanillesuiker, speculaaskruiden en boter over de appeltjes verdelen. Je kunt ook heel makkelijk variëren met dit recept, verander bijvoorbeeld de appels door ander hard fruit zoals peren. En varieer ook met het soort stroop dat je gebruikt. Ook kun je voor een zoeter resultaat wat extra suiker toevoegen, en voor meer 'saus' wat extra boter toevoegen.

 
S Leppink  |  1 dag geleden

Dit moderne appelstroop recept word met gejuig ontvangen en het past in de fietstas als oma op de koffie komt! Hippe kruid koek alla oma Els Nodig: 250 gr.zelfrijzend bakmeel 2 eetlepels koekkruiden Snufje zout 3 flinke eetlepels appelstroop +_1 1/2 dl sinasappel sap of minola 1 kleine geraspte gele ! courgette,zonder kop of kont ..... Geraspte sinaasappel schil Alles door elkaar roeren tot n smeuïg deeg en in n cakeblik doen. Bakken in matige warme oven op 150 gr. 60 min. Prik er met een sateprikker in of hij gaar is. De volgende dag nog lekkerder, maar meestal blijf jij niet zo lang staan. Lekker smeuïg en pittig .maar toch gezond zoet met de stroop!

 
Em Liefrinkkoot  |  1 dag geleden

Bekijk hier de lekkerste recepten met

Frutesse Fruitstroop

Veel vooraanstaande restaurants in Nederland gebruiken onder andere fruitstroop in hun gerechten. Fruitstroop is een uitstekende sausbinder. Een of twee flinke eetlepels fruitstroop en een flinke scheut rode wijn bij het vleesvocht, goed roeren... en u heeft een heerlijke rode wijnsaus bijvoorbeeld! Of bestrijk vlees eens met een flink laagje fruitstroop en gaar het daarna in de oven. Het resultaat is een zoet, krokant laagje om het vlees.

Koken met stroop

Je kunt er meer mee dan dat je in eerste instantie denkt.
Check hier heerlijke recepten met stroop!

Meer recepten »

Like & Deel Frutesse

Maak kans op 1 van de 25 buitenspeelpakketten.

Nullam tristique hendrerit laoreet. Duis vestibulum tempus tellus a hendrerit. Integer convallis lorem a consequat pharetra. Nunc ac mauris at lacus feugiat consectetur nec in magna. Phasellus ornare vulputate dolor, ut luctus arcu commodo ac. Cras et leo feugiat, auctor velit vel, tincidunt enim. Curabitur ut molestie lectus, ut facilisis sapien. Aenean congue leo a sem blandit feugiat. Aenean semper ipsum eget nibh mollis molestie.

Word lid van de
'Club van de plakkende vingers'

De appelstroop is op… Wat nu? Thomas, Loekje, Gijs en Kiki laten het niet gebeuren dat er geen appelstroop meer te krijgen is. Daarom richten ze een club op; de Club van de plakkende vingers. “Word ook lid van de club en ontvang het laatste nieuws over de Club van de plakkende vingers per e-mail.

Je kunt je aanmelden t/m 12 juli 2017

Ontdek de smaken van Frutesse

Meer producten »

Wist je dat



Let op! Alleen onze stoofperen stroop bevat koriander.

Méér fruit, méér genieten

Meer dan 160 jaar
vruchtenbereiders in hart en ziel

Frutesse is verkrijgbaar bij

Volg Frutesse op

Top