Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. susan56
  3. Recepten van susan56
Recepten van susan56

Lekkere cake met advocaat dus ook leuk voor de pasen. Ik heb hem iets langer in de oven gehad dan in het recept staat maar dat ligt aan je oven. …  Lees verder »

VOOR DE PREI 4 takjes peterselie 2x middelgrote prei of 4 kleintjes 2 eetl. boter zout en peper VOOR DE RIESLING MOSTERDBECHAMEL; 30 gr. boter 30 gr. bloem 200 ml witte wijn (Riesling) 300 ml melk 2 eetl. mosterd zout peper en suiker VOOR DE ZALM; 600 gram zalmfilet zonder huid 1 eetl. citroensap peper en zout  …  Lees verder »

Met dit recept heb je 6 heerlijke eierkoeken, ik heb het verdubbeld. Volgende keer als ik ze maak zal ik er een foto bij plaatsen.Inmiddels een foto bijgeplaatst,beetje geexperimenteerd met bakken, grote en kleine eierkoeken gemaakt, oven iets hoger dan worden ze wel bruiner maar toch ook wat droger. De lichtere koeken vind ik persoonlijk toch lekkerder,ze zijn dan iets kleffig en blijven ook langer goed. …  Lees verder »

Lekkere soep met een frisse tomatenbouillon die ook nog eens snel klaar is …  Lees verder »

Lekker fris fruittaartje zeker voor deze tijd van het jaar, dat het ook goed doet als dessert, je kan vers rood fruit gebruiken maar bevroren kan ook heel goed dat is met de bereiding alleen maar makkelijker. Je doet dan de aarbeienlikeur en honing door de fruitmix als ze iets ontdooit is ik zet het op smul omdat ik het wil bewaren, ik heb het recept al een tijdje. …  Lees verder »

De topping van walnoten kan ook vervangen worden door krokante amandelen, smelt hiervoor 50 gram boter met 100 gram suiker, 2 eetlepels honing en 2 eetlepels slagroom. Meng hier 125 gram geschaafde amandelen door en verdeel dit mengsel 15 minuten voor het einde ban de baktijd over de taart.Ik heb door het fruitmengsel nog een flinke eetlepel custard gedaan en op de bodem van het deeg iets paneermeel gestrooid om het vocht op te vangen. Ook kan je de abrikozen er ongeweekt bij doen dan vangen deze ook het vocht op. …  Lees verder »

Ik ben gek op recepten van Donna Hay, ze lukken altijd en zijn makkelijk om te maken. Zo ook deze lekkere kippasteitjes. …  Lees verder »

Het is een basisrecept van 24 kitchen waar ik zelf wat dingen aan veranderd heb. Het recept was alleen met appel en in een andere vorm, ik heb er zelf nog wat perzik tijdens het bakken en blauwe bessen na het bakken bij gedaan en hem gebakken in een springvorm. Hij is erg lekker en het deeg alleen is al perfect om van alles mee te bakken. …  Lees verder »

Lekker oosters met veel groenten …  Lees verder »

Je krijgt echt een vakantiegevoel als je deze garnalen eet. De Arak en boter zorgen voor een mooi omhulsel van de tomaten,olijven en garnalen. De Arak kan je eventueel vervangen voor Pernod. …  Lees verder »

Kan ook nog met witte asperges maar smaakt met groene ook heel lekker, zelf heb ik wat meer kaas(150 gr.) genomen dan in het recept staat maar dat is natuurlijk persoonlijk. …  Lees verder »

Deze salade gemaakt, hij is heerlijk,de knapperige radijs past er goed in, ook makkelijk voor een zomerse dag als we die nog mogen beleven dit jaar. …  Lees verder »

Een hele lekkere taart maar je moet wel van pure chocolade houden Je kan hem ook als dessert geven, een klein puntje met vanilleroomijs. Ik heb er aardbeien op gedaan maar met banaan lijkt me ook lekker. Hij is helemaal opgegaan met vaderdag dus hij viel wel in de smaak. Veel werk met bakken van de taart maar zeker de moeite waard. Ik heb de laatste bakperiode halverwege de oven iets hoger gezet dan 130 graden want het duurde me iets te lang om de vulling te laten stollen maar dat zal per oven verschillend zijn. …  Lees verder »

De zalm kan worden vervangen door andere visfilet of grote garnalen, de risotto kan ook als voorgerecht dienen, laat de vis dan achterwege. …  Lees verder »

Paprika′s weer eens op een andere manier gevuld …  Lees verder »

Top