Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van petoeke2

500 gr pompoen 1 preiwit 1 banaan 2 cm verse gember 8 dl kippenbouillon (1,5 blokje opgelost in 8 dl heet water) 2 eetl. olijfolie 165 ml kokosmelk (blik) 2 koffielepels kerrie peper en zout VOOR DE AFWERKING 1dl room 1 mespunt kerrie  …  Lees verder »

5 plakjes diepvriesbladerdeeg 50 g roomboter + voor invetten bloem voor bestrooien 75g + 2 eetl suiker 1 citroen 150 g amandelspijs 5 rijpe bananen 1/4 L slagroom bloemsuiker. …  Lees verder »

4 dikke ossenhaasjes van elk 175 g -30 g boter-1/5 dl verse room-1 koffielepel vleesfond-2 eetl.cognac-1 dessertlepel ketchup-1 koffielepel zachte mostard-2 eetl.groene peper-peper en zout. …  Lees verder »

150 g suiker-4 cl whiskey-4 dl room-10 g mokka-extract-4 blaadjes gelatine-zanddeeg-abrikozenjam-poedersuiker-chocolade krullen. …  Lees verder »

4 kabeljauwhaasjes-5 grote aardappelen-4 uien-1 glas witte wijn-1/2 citroen-3 sjalotjes(fijn gehakt)-125 gr.boter-1 dl melk--2 eetl. bloem-peterselie-scheutjes rode biet. …  Lees verder »

750 g mosselen-8 gepelde scampi-4 zeeduivel medaillons-4 kabeljauwfilets-4 tongfilets- 200 gr garnalen 3/4l visbouillon(blokje)-1 takjeselderij-1 kleine ui. voor de saus: 2 kleine sjalotjes-1 dl visbouillon- 1 dl kookvocht van de mosselen-1/2dl droge witte wijn-1 doosje saffraan-1 eetl.port-1 eetl.cognac-11/2dl verse room-1 eetl.geconcentreerde tomatenpuree-1 teentje knoflook-1 eetl. maizena-1 kruidenboeket-1 mespuntje cayennepeper-peper en zout. …  Lees verder »

I pakje maggi kerrie saus 500 gram prei 350 gram gehakt 700 gram aardappelschijfjes 1 ui en 1 ei …  Lees verder »

4 varkenslapjes 40 gr. vetstof peper en zout 2 eetlepels honing 2 dl wijnazijn 1 dl vleesbouillon 1 dl sherry 1 eetlepel sojasaus 200 gr ananas uit blik 10 zilveruitjes 1 eetlepel maiszetmeel  …  Lees verder »

8 middelgrote stronken witlof 16 schelletjes gerookte zalm. Voor de saus: 1/4 liter kookvocht van het witlof en 1/4 liter melk 50 gr gemalen kaas 200 gr garnalen 2 eetlepels bloem vetstof peper en zout …  Lees verder »

4 reuzengarnalen per persoon groentebouillon 4 eetlepels tomatenketchup fijngekakte peterselie 1 eetlepel kerriepoeder 1/4 l room peper en zout olijfolie cognac …  Lees verder »

BENODIGHEDEN VOOR DE PUREE 200 gr gepelde garnalen 4 middelgrote kookvaste aardappelen 2 soeplepels gehakte kervel 2 soeplepels gehakte dille 2 soeplepels gehakte peterselie 2 soeplepels gehakte bieslook 2 soeplepels zure room peper en zout nootmuskaat 4 kerstomaatjes BENODIGHEDEN VOOR DE SAUS Een kopje visbouillon Een kopje droge witte wijn 2 deciliter room Een kopje gehakte sjalotten 200 gr harde verse boter snuifje cayennepeper peper en zout …  Lees verder »

Top