Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van onceinalifetime

Het soepdieet bestaat uit een vetverbrandende soep als hoofdingrediënt in dit dieet. Deze soep richt zich vooral op ververbranding, bevat weinig calorieën wat wil zeggen dat men er onbeperkt van mag eten. Doordat de soep zich richt op vetverbranding heeft men geen hongerig gevoel en wel genoeg vocht binnen om d afvalstoffen uit het lichaam te leiden. …  Lees verder »

Wat een heerlijk gerecht. De combinatie van ingrediënten maakt het een zoet, zuur en hartig gerecht in een. Keshi Jena is geen lichte kost door de kaas, maar heeft als compensatie wel veel groente. Oorspronkelijk werd de keshi jena in een compleet uitgeholde edammer kaas gemaakt. …  Lees verder »

Deze salade kun je maken als voorgerecht, maar kan ook prima als lunch. Veldsla is de enige slasoort die de Hollandse winter trotseert dus erg geschikt voor deze tijd. …  Lees verder »

Cavalo nero con pinoli e gnocchi di patate. Aangezien de meeste mensen graag Italiaans eten en dat vaak zelfs gewoner vinden dan Nederlandse gerechten, en aangezien cavalo nero, de Italiaanse zwarte kool, of palmkool, in smaak enorm lijkt op boerenkool, leek het een goed idee om een Italiaans recept te vernederlandsen of Nederlandse boerenkool te veritalianiseren het is maar hoe je het bekijkt. De recepten zijn gebaseerd op recepten van Rose Gray en Ruth Rogers van het River Café, het voorbeeldige Italiaanse restaurant in Londen. …  Lees verder »

Italiaanse liefde. Waar de naam precies vandaan komt, dat hebben we zo snel niet kunnen achterhalen (mocht er iemand zijn die de achtergronden van dit dessert kent, we horen het graag), maar het belangrijkste is natuurlijk het recept. Het is niet moeilijk en je hebt er niet gek veel voor nodig, dus print het recept . …  Lees verder »

Zalig, smaakvol en lekker snel op tafel. Dit recept komt van Chickslovefood.com, een no nonsense foodblog met restaurantrecensies, recepten en andere foodfun. …  Lees verder »

Deze kipkluifjes geven je echt een verwennerijgevoel. Ze zijn extreem lekker, en toch niet extreem slecht! Dit recept komt van Chickslovefood.com, een no nonsense foodblog met restaurantrecensies, recepten en andere foodfun. …  Lees verder »

Dit verrukkelijke gerecht komt uit Sicilië. Het is typerend voor de provincie Trapani (in het westen van het zonovergoten eiland). Niets is met zekerheid te zeggen, maar hoogstwaarschijnlijk is deze pesto ontstaan nadat koopmannen uit het Noord-Italiaanse Genua, waar pesto op basis van basilicum en pijnboompitten oorspronkelijk vandaan komt, op hun zeereizen zijn neergestreken in het West-Siciliaanse Trapani. Tongstrelend deze versie met amandelen! …  Lees verder »

Vandaag een voorproefje, met het recept voor gouden linzen. Nigella: `Als tot op heden de kleine, bronskleurige Castelluccio-linzen uit Umbrië je pad nog niet hebben gekruist, wacht je een traktatie zelf heb ik altijd een pak of twee van die linzen in huis. Net als de Franse lentilles du Puy zijn ze kleiner dan de gewone groene of bruine linzen en ook dat is waar duurder. …  Lees verder »

Soms heb je zo`n zaterdagochtend. Je wordt lekker laat wakker, hebt trekt. En komt er ineens achter dat je eigenlijk niks in huis hebt. Zo ook een paar weekjes terug. Het regende en Bart en ik hadden allebei zó geen zin om naar de winkel te gaan. Ik snuffelde even in de koelkast en besloot maar wat met restjes te doen. Een koninklijke brunch. Dit recept komt van Chickslovefood.com, een no nonsense foodblog met restaurantrecensies, recepten en andere foodfun. …  Lees verder »

Heerlijk als ontbijtje (ja, het geeft je echt een energieboost door al dat fruit!), als tussendoortje of als dessert natuurlijk. Het recept is supersimpel. Yummie! Dit recept komt van Chickslovefood.com, een no nonsense foodblog met restaurantrecensies, recepten en andere foodfun. …  Lees verder »

300 g zilvervliesrijst 4 el arachideolie 300 g kipfiletreepjes 2 zakken Thaise roerbakgroenten (à 400 g) 2 el Thaise rode currypasta 4 eieren …  Lees verder »

Quinoa is helemaal hip & happening. Het is een pseudo-graan die verbouwd wordt in Zuid Amerika. Doordat het zijn eigen natuurlijke beschermingsstof heeft tegen insecten, zijn er geen bestrijdingsmiddelen nodig waardoor de Quinoa die je in de winkel koopt bijna altijd volledig biologisch is. En daar worden we tegenwoordig steeds blijer van. En het is heel gezond, doordat het boordevol met aminozuren/eiwitten en mineralen zoals magnesium en ijzer zit. …  Lees verder »

Ik ben fan van zalm bakken in de oven. Het is minder vet en de zalm blijft heerlijk zacht en sappig. Zeker als je `m eerst lekker marineert. Dit is een licht gerecht met heel veel smaak, past perfect in mijn gezonde maand! …  Lees verder »

Hoe wat? Ja Baba Ghanoush, die spread gemaakt van aubergine. Ik ben er dol op, maar soms als ik het koop vind ik het smakeloos en vet. Daar gaat vanaf nu verandering in komen, want dit recept levert je extreem smakelijke en zeker ook zeer skinny Baba Ghanoush op! Baba Ghannouj of Baba Ghanoush, het wordt op verschillende manieren geschreven, is een heerlijke auberginespread dat zijn oorsprong kent in het Midden-Oosten. Er gaan, zoals vaak het geval is, veel verschillende recepten de ronde, elk land kent zijn eigen variatie. Maar het draait in elk geval altijd om de aubergine, het hoofdbestanddeel, de toegevoegde smaakmakers als tahin (sesampasta), citroensap, komijn en knoflook variëren. Hoewel je in recepten altijd tahin toegevoegd ziet, laat ik het vaak achterwege omdat ik het zonder tahin lekkerder vind. Tahin, deze koop je overigens bij de Turkse, Marokkaanse of natuurvoedingswinkel, maakt de dip zwaarder. Dit recept komt van Chickslovefood.com. …  Lees verder »

Zagen we al eerder de best guacamole-recept ever op Chickslovefood.com, deze Japanse versie is orgineel en ook echt geweldig! Wat een ontdekking is dit recept. En met deze tropische temperaturen ga je na een dag zonnen echt niet in de keuken staan, toch? Nee, zelfs wij foodlovers niet. Maar toch willen we juist met dit weer genieten van lekker eten. Deze dip is ideaal voor een kookloze warme zomerdag. Serveer er een salade bij en wat zoutjes of stokbrood en je hebt een zalige en healthy zomerse avond! Maar niks mis mee op een winteravond bij een haardvuur ;-) …  Lees verder »

Bij deze skinny month hoort natuurlijk ook een fijn lunchideetje. Een spread met erwtjes! Dan krijg je bij je lunch al een flinke lading groentjes binnen. Fijn! Staafmixer of blender in de aanslag en mixen maar! In een mum heb je dit superlekkere en gezonde broodsmeersel op tafel. Dat je natuurlijk ook op een cracker of rijstwafel kunt smeren. YUM! Dit recept komt van Chickslovefood.com, een no nonsense foodblog met restaurantrecensies, recepten en andere foodfun. …  Lees verder »

Ans heeft sinds kort een nieuw recept aan haar repertoire toegevoegd, en dat is zo lekker! Pittig, vol, romig Mmm. Echt een ideaal recept voor een koude dag. Om lekker met elkaar aan tafel met een stuk goed, knapperig brood op te eten. Dit recept komt van Chickslovefood.com, een no nonsense foodblog met restaurantrecensies, recepten en andere foodfun. …  Lees verder »

Top