Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van omaatjeHan

Een met koffie en bruine suiker gevulde appel uit de oven, overgoten met de voortreffelijke wildsaus zorgt voor een feestelijk bijgerecht bij een wildschotel. Weer eens iets anders dan stoofporen! …  Lees verder »

Ze zijn leuk die minipannetjes of cocottes. Zo krijgt ieder zijn eigen pannetje op het bord. Ze zijn te gebruiken voor alle gangen van een diner, van voorgerecht tot dessert aan toe! …  Lees verder »

200 gram gekookte mosselen 6 ansjovisfilets 1 el olijfolie 2 gesnipperde uien 3 teentjes geperste knoflook 1 blik gepelde tomatenblokjes 1 dl witte droge wijn 1/2 gesnipperde rode peper 1/2 tl zout 1/4 tl oregano 1/4 tl suiker 500 gram pasta 3 el gehakte peterselie …  Lees verder »

2x 80 gram tonijnsteak sla naar keuze 2 à 3 radijsjes 1/2 rode ui 50 gram sugarsnaps 2 eieren 2 gram kappertjes 4 à 5 olijven 2 eetlepels witte wijnazijn olie 1 theelepel mosterd zout en peper 1 teentje knoflook …  Lees verder »

Een zuurkoolstampot die óók kinderen lusten. …  Lees verder »

Een lekker pittig borrelhapje of een buffetgerecht. …  Lees verder »

200 gr zelfrijzend bakmeel 200 gr donkerbruine basterdsuiker 200 gr blanke rozijnen 2 eetlepels speculaaskruiden snufje zout 250 ml karnemelk 2 eetlepels honing …  Lees verder »

Een verzonnen recept om te trachten de traditionele Duivekater (uit Duivendrecht, die vanuit het hele land vóór Kerst besteld wordt, te evenaren. …  Lees verder »

1 prei, in ringen gesneden 2 in blokjes gesneden aardappelen 2 eetlepels boter 4 eetlepels grove mosterd 1 l kippenbouillon 1 Unox kiprookworst 100 cc (ml) slagroom of Blueband Finesse voor koken 100 gram geraspte kaas …  Lees verder »

Een super lekker nagerecht, dat geruime tijd van tevoren bereid kan worden. …  Lees verder »

Een zeer makkelijk en feestelijk triootje als voorgerecht, bestaande uit een cocktail, amuse en soep …  Lees verder »

Een typisch Limburgs stoofschotel veelal gemaakt voor Carnaval. …  Lees verder »

Top