Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van magdas

Ik wilde graag deze hachee met rode kool in de slowcooker bereiden, maar eigenlijk moeten zowel de hachee als de rode kool apart bereid worden. Maar tja, ik heb maar één slowcooker en het moest de volgende dag klaar zijn.Toen ik de ingrediëntenlijst bestudeerde zag ik dat er veel overeenkwam. Aangezien het toch samen gegeten wordt, dacht ik dat het vast ook geen kwaad kon om het samen in één slowcooker te bereiden. En ik had gelijk. Toen ik 's ochtends opstond kwam me een heerlijke geur uit de keuken tegemoet. Het gerecht was heel goed gelukt en het vlees was heerlijk mals. Dit ga ik vaker maken deze herfst en aankomende winter!Ik heb mijn slowcooker nu bijna een jaar in huis en ik ben er nog steeds heel blij mee. Al gebruik ik het nog niet zo vaak als dat ik zou willen, wat jammer is, want het is zo makkelijk. De avond van te voren zet je alles klaar in de slowcooker en de volgende ochtend is het gerecht klaar. Of je zet 's ochtends alles klaar en als je thuiskomt dan wacht er een lekkere warme maaltijd.Ideaal dus voor drukke gezinnen die toch willen genieten van een hartverwarmende huisgemaakte stoofpot, zoals deze hachee met rode kool. …  Lees verder »

Deze vegetarische spinazie pasta is echt ontzettend lekker en gezond, makkelijk om te maken en bovendien vegetarisch. Een paar keer per week vlees laten staan is helemaal niet erg. Je houdt geld over om op de dagen dat je wel vlees op tafel zet, te kiezen voor biologisch en traceerbaar vlees. …  Lees verder »

Vandaag heerlijke bruine bonensoep gemaakt. BRUINE BONENSOEP met CHORIZO, SALAMI week 400 gram bruine bonen een nacht ervoor. …  Lees verder »

Ik kwam dit recept tegen en het is echt mijn favoriete recept voor pompoensoep geworden. Heerlijk kruidig voor een koude winterdag. …  Lees verder »

Nu het buiten zo lekker koud is en er zelfs wat sneeuw te zien is, is het tijd voor een heerlijke winterse zuurkoolschotel. Dit recept is afgeleid van het Poolse gerecht Bigos. Bigos bevat altijd (veel) varkensvlees, karwijzaad en uiteraard zuurkool.  Ik besloot in deze trant verder te gaan, want wauw wat zag dat er lekker uit.Wij aten dit gerecht op de dag dat ik het ook gemaakt had. We hadden echter zo'n pan vol dat we het de volgende dag nog een keer konden eten. En jemig, het was toen zelfs nog lekkerder dan de eerste keer! Echt ik kan dit recept alleen maar aanraden, ik vond het heerlijk. Volgende keer bewaar ik het dan wel voor de volgende dag want dan is het nóg lekkerder.Ik gebruikte als vlees zuurkoolspek, varkenslappen en rookworst. Wil je dit liever anders? Geen probleem, gebruik gerust salami, hamlappen of zelfs rundvlees. …  Lees verder »

Je kunt de peren heel laten of in parten snijden. Ik kies liever voor het eerste, omdat je ze dan alleen hoeft te schillen en niet het klokhuis eruit hoeft te halen. Het staat bovendien ook veel mooier, een peertje met steeltje op bord. …  Lees verder »

In de supermarkt viel mijn oog op het potje Zwolsche stoof kruiden van Jonnie boer.. De tekst €krachtige specerijenmelange voor een oer-Hollandsche stoofpot' sprak me wel aan. En zeg eerlijk, zo'n kant en klare kruidenmix is toch ideaal? Gemak dient soms de mens.. De mix bestaat uit o.a. kruidnagel, gerookte paprika, ui, zwarte peper, knoflook,  laurier, piment, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat, komijn, anijs en mosterdzaad en is 100% puur en natuurlijk zonder toegevoegd zout.Wat ik laatst al zei, nu het herfst is draait mijn slowcooker weer op volle toeren.. We hebben zitten smullen van dit frietje Zwolsche stoof. Je hoeft er natuurlijk geen friet bij te eten, met rijst of bijvoorbeeld aardappelpuree zal het ook heerlijk smaken! Ik koos dit keer trouwens voor zoete aardappel friet vandaar de oranje kleur, deze maakte ik klaar in de airfryer. …  Lees verder »

Champignongoulash. Een oud recept maar zo lekker om af en toe weer eens te maken! En in de slowcooker gaat het ook prima! …  Lees verder »

Een heerlijk pastagerecht uit de slow cooker. Ook de kids listen hier wel pap van. De gekookte pasta roer ik aan het eind van de kooktijd erdoor heen. …  Lees verder »

Soto Ajam met gebakken uien, rijst, spitskool en ei. Makkelijk in de slowcooker! …  Lees verder »

Tijd voor een weer een heerlijk gerecht uit de slowcooker!Pulled chicken met champignonroomsaus staat er dit keer op het menu! Wij vonden het heerlijk en gaan dit nog veel vaker maken! …  Lees verder »

Deze pindakip uit de slowcooker lijkt stiekem wel een beetje op de pulled chicken saté, maar dan toch net anders! Ineens kreeg ik een ingeving op de zondagmiddag, binnen 10 minuten lagen alle ingrediënten in de slowcooker. 3,5 uur later hadden we heerlijke pindakip!We aten er witte rijst bij en zure komkommer, afgemaakt met wat gebakken uitjes! Heerlijk was het volgens alle familieleden aan tafel. Bij het bedenken van een originele naam voor dit gerecht kwamen we alleen niet verder dan pindakip uit de slowcooker.. (Ashley Willems) …  Lees verder »

Heerlijke kip gehaktballetjes uit de Slowcooker! Lekker als borrelhapje maar ook door een lekkere pastasaus bijvoorbeeld. Kip gehaktballetjes uit de slowcooker. . Ik vind lekkere balletjes altijd heerlijk bij de borrel, op een broodje of heerlijk door de pastasaus. Vaak vries ik porties in zodat ik altijd lekkere balletjes op tafel kan toveren wanneer er bijvoorbeeld onverwachts visite is. Deze balletjes hebben trouwens een Italiaanse twist!Deze balletjes zijn klaar gemaakt in de slowcooker maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon bakken in een koekenpan. Wat jij wilt! …  Lees verder »

Je kunt dit recept op 2 manieren bereiden: in de wok of in de slowcooker! …  Lees verder »

Top