Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van jos_v_p

Het originele recept van Polo Chan van restaurant Nam Kee uit Amsterdam …  Lees verder »

Met madarijnen en druiven …  Lees verder »

200 gram risottorijst, 75 gram sjalotjes kleingesneden, 1 teentje fijngehakte knoflook, 125 gram tomatenvruchtvlees in blokjes, 4 dl kippenbouillon, 3 el gehakte peterselie, citroensap, 1 el olijfolie, 1 bosje dragon fijngehakt, 80 gram gerookte aal, 8 grote krullen parmezaanse kaas …  Lees verder »

PERZISCHE POT AU FEU …  Lees verder »

300 gram magere varkenslapjes of -filet 6 eetlepels ketjap 6 eetlepels azijn 6 eetlepels tomatenketchup 3 theelepels sambal oelek 2 eetlepels pindakaas nasi-kruiden(zakje van Conimex) scheutje room 3 uien 250 gram snijbonen circa 6 plakjes ontbijtspek rode peper(poeder) 200 gram champignons rijst olie …  Lees verder »

1 pakje Boursin a 150 gram - 500 gram kipfilet - peper - 1/2 theelepel italiaanse kruiden - 25 gram boter of margarine - 1 rode paprika - dadels (8 stuks) - 1 grote pot tuinbonen - 1 eetlepel mayonaise - 2 eetlepels melk - 1.1/2 eetlepel rode wijn azijn - zout - 1/2 bosje peterselie - 1 zak gemengde sla …  Lees verder »

750 gram geschilde aardappels 300 gram panklare boerenkool zout, peper, nootmuskaat 1 gesnipperde ui 250 gram champignons ca. 70 gram boter 1 1/2 dl warme en 1 dl koude melk 25 gram bloem 2 dl creme fraiche 100 gram gezouten cashewnoten …  Lees verder »

8 verse mosselen - 1 tl. olijfolie, 1 grote ui, gesnipperd - 2 tenen knoflook, fijngehakt - 2 kleine rode chilipepers, fijngehakt - 800 gr. gepelde tomaten uit blik - 2 el tomatenpuree - ? tl gekneusde zwarte peper - 1,25 dl groentebouillon - 2 el pernod - 650 gr. gemengde zeevruchten - 2 el. fijngehakte peterselie - 1 el fijngehakte verse dille - 350 gr bucatini (soort schelpjespasta). …  Lees verder »

12 verse vijgen (rijp maar niet te zacht); 200 verse frambozen (of een blikje) 4 eetlepels rode ? bessengelei; 6 eetlepels creme fraise; 4 eetlepels eau-de vie van frambozen (bij de slijter); 3 eetlepel fijne kristalsuiker of poedersuiker.  …  Lees verder »

2 stukken ossehaas van elk 400 gram of een stuk van ongeveer 800 gram; 80 gram rozijnen; 4 eetlepels gekneusde peperkorren; 100 gram boter; 3 eetlepels armagnac of cognac; 1 dl. bouillon; zout …  Lees verder »

Middelgroten zeetongen of 8 tongfilets: ongeveer 3 dl. visbouillon; witte peperkorrels; 2 laurierblaadjes; blikje witte gepelde druiven; 3 dl witte wijn; half glaasje sherry; 1/8 slagroom; 1 theelepel maizena; jeneverbessen; zeezout en wat versgemalen witte peper; peterselie.  …  Lees verder »

500 gram ossestaart; 3 laurier blaadjes; bosje kervel; bosje peterselie; 2 blaadjes foelie; een kleine komkommer; kleine koolraap; zout; peper; paar druppels tabasco (niet noodzakelijk …  Lees verder »

200 gram Hollandse garnalen ; 200 gram Noorse garnalen ; 400 gram Gamba?s; 2 kleine lente uitjes; 1 eetlepel zeer fijngehakte kervel; 1 halve plak ananas; een paar druppels Chili pepersaus; 1 trostomaat; 1 teentje knoflook; 2 dl. mayonaise; 1/8 slagroom ongeslagen; 1 glas droge sherry; 1 glas whiskey bij voorkeur Bourbon; versgemalen peper; rode sla b.v. eikenblad sla.  …  Lees verder »

2 rode paprika's 2 gele paprika's 1/2 kleine gele pompoen of 500 gram oranje pompoen ongeschild 2 rode uien, ongepeld 4 middelgrote trostomaten 1,25 dl extra vierge olijfolie, bij voorkeur Spaanse zeezout en vers gemalen zwarte peper …  Lees verder »

500 g vastkokende aardappels 2 uien 50 ml (olijf)olie peper en zout 4 eieren …  Lees verder »

1 krop eikenbladsla 300 g oesterzwammen en champignons 3 sjalotjes gesnipperd 2 eetlepels olijfolie 200 g geitenkaas 200 g blauwe en witte druiven 12 zwarte olijven 2 eetlepels gehakte peterselie of bieslook Voor de dressing 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel honing zout en versgemalen peper  …  Lees verder »

500 gr gehakt (h.o.h) - 3 grote uien - 2 eieren - 1 stronkje broccoli - 1 courgette - 1 blikje crispy mais - 1 theelepel sambal - 1/2 pot Piccalilly - 4 plakken kaas (belegen …  Lees verder »

2 grote redelijk vastkokende aardappels, 2 tomaten, 1 kipfilet (gerookt ca. 100 gram), 1 zakje verse dille, 1.5 eetlepel witte wijnazijn, 2 eetlepels olijfolie (nu exra Virgen voor de ultime smaak), 1 bekertje zure room, 2 eetlepels melk, 1 theelepel geraspte mierikswortel (mag uit potje hoor, van Kuhne b.v.), 4 radijsjes, ca. 75 gram veldsla, 1/2 zakje "stoneleeks", zout en zwarte peper uit de molen...  …  Lees verder »

2 eetlepels olijfolie; 8 dunne preien (schoongemaakt); 3 eetlepel majoraanblaadjes; 1 eetlepel tijmblaadjes; 500 gram kruidenfettuccine; 2 grote rijpe tomaten; 200 gram gerookte mozzarella; grofgemalen zwarte peper.  …  Lees verder »

500 gram pappardelle of brede fettuccine; 1 eetlepel olijfolie; 2 teentjes knoflook (uitgeperst); 100 gram spinazieblaadjes; 100 gram snijbiet; 75 gram rucola; 200 gram stevige geitenkaas(verkruimeld); grofgemalen zwarte peper; kleine kappertjes.  …  Lees verder »

Top