Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van jhcv

Vadouvan kun je een beetje vergelijken met een Indianse kerrie maar dan met een Franse twist. Herkenbaar in deze melange zijn ui, mosterdzaad, komijn en fenegriek.  …  Lees verder »

Oh, dit is echt heel erg lekker, met pasta maar ook met rijst. Heel lang zachtjes gaar gestoofd in de Slowcooker. …  Lees verder »

Je gelooft niet dat dit bloemkoolsoep is! Zo romig, comfortabel en vol van smaak met gezonde ingrediënten! …  Lees verder »

Een heerlijk gerecht uit de slowcooker. Kan ook in de braadpan in de oven op 175 graden. Dan ca. 3 uur lateren sudderen. …  Lees verder »

DIt gerecht kun je ook in je slowcooker maken. Laat het dan ca. 6 uur op LOW staan. …  Lees verder »

. …  Lees verder »

Dun gesneden plakjes aardappel, gebakken in een romige kaassaus met porcini en pancetta. …  Lees verder »

Zelf soep maken een lastige klus? Niet met dit recept. Doordat de paprika's, uien, tomaten en knoflook eerst in de oven gaan, krijgt de soep een heerlijk zoetige smaak. En ideaal voor als je met een groep eet, omdat je niet veel met de ingredienten hoeft te doen.  …  Lees verder »

Top