Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van happy2day

Hoofdgerecht voor 4 personen. 1 ui, 1 schaal konijn (500 gram), 4 eetlepels margarine, 1 flesje westmalle dubbel trappist (Belgisch bier), ½ Zak tutti frutti, (500 gram), 1 pak rode kool met appeltjes, 3 zakjes aardappelpuree (pak á 8 zakjes), ½ Zakje verse peterselie, (á 30 gram). …  Lees verder »

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen 4 plakjes bladerdeeg, 150 gram brie, 1 zakje walnoten (50 gram), 2 eieren, 1 zakje peen julienne (wortelreepjes 150 gram), 2 eetlepels honing, 1 zakje ijsbergsla (200 gram), 1 bakje verse rauwkost bleekselderijappel, (225 gram), 4 eenpersoons taartvormpjes ingevet. …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen 4 eetlepels olijfolie, 1 zak soepgroenten (400 gram), 1 blik kikkererwten (400 gram ), 2 pakken tomaatblokjes met basilicum en oregano, 2 runderbouillontabletten, 1 schaal verse rundersoepballetjes, (225 gram), 3 bosuitjes, 1 rode peper. …  Lees verder »

Voorgerecht voor 4 personen. 50 gram roquefort, 2 stengels bleekselderij 1 zoetzure appel, 6 eetlepels volle yoghurt, 1 eetlepel citroensap, 8 plakjes rosbief, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, Voor de garnering alfalfa of tuinkers. …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen. 500 gram asperges, 1 duopak aardappelschijfjes (700 gram), 1 pakje schouderham (ca 140 gram), 8 eieren, 1 pakje seizoensaus voor asperges (37 gram maggi), ? Zakje verse bieslook (? 25 gram), 5 eetlepels (vloeibare) margarine.  …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen. 800 gram pommes primeur (zak 1,5 kilo), 1 zak paprika,s groen/rood/geel 2 courgettes, 4 eetlepels olijfolie, 3 blikjes sardines ( ? 120 gram). …  Lees verder »

Dit gerecht is het lekkerst met jonge boswortelen. Serveer het bij gebakken varkensvlees of bij lekkere Hollandse gehaktballetjes. …  Lees verder »

Deze lekkere laagjesschotel bestaat uit andijvie, romige aardappelpuree en kruidig gehakt. …  Lees verder »

Nagerecht voor 8 personen. 8 stoofpeertjes, 1 fles rode wijn, 1 deciliter bessenjenever, 1 kaneelstokje, 200 gram suiker, 1 eetlepel aardappelzetmeel, Yoghurt, Kaneelkoekjes, 1 bak Hertog Kaneel Roomijs met Stoofpeertjes. …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen. 900 gram hertenvlees in blokjes, Bloem, Peper en zout, Olie, 2 scherpe uien gesnipperd, 10 jeneverbessen gekneusd, 3 middelgrote bieten fijngesneden, 1 eetlepel rode aalbessengelei, 3 dl bourgogne of een ander stevige rode wijn, 1,5 dl wilbouillon, 3 takjes tijm (eventueel gedroogd). …  Lees verder »

Nagerecht voor 2 personen. 200 gram blauwe bessen, 4 eieren, 25 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 25 gram boter, Poedersuiker. …  Lees verder »

Schuimkransjes worden gemaakt van stijfgeklopt eiwit en poedersuiker. Deze kransjes zij supereenvoudig te maken. U heeft alleen wat geduld nodig, want ze gaan lang in de oven om te drogen. …  Lees verder »

Krokante gevlochten kransjes van filodeeg en rauwe ham. Na het bakken krijgen ze een frisgroen bieslookstrikje. Filodeeg, lenteui en rauwe ham worden samengevlochten en tot kransjes gevormd. …  Lees verder »

Een beetje reuzentompouce, deze krans met ananas en slagroom. De luchtige krans is gevuld met ananas en gegarneerd met gekaramaliseerde walnoten. …  Lees verder »

De grote hartige krans wordt gevuld met gekruid kalfsgehakt. …  Lees verder »

Nagerecht voor 4 personen. 250 gram suiker, 4 limoenen, 2 mango?s, 2 eetlepels citroensap, 100 ml droge witte wijn, 6 druppels vloeibare suiker vervanger, 200 ml water, 1 vanillestokje, 1 rode peper. …  Lees verder »

Voorgerecht voor 2 personen. 1 courgette, zout, 3 plakken bladerdeeg (diepvries), 1 vleestomaat, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, Boter om in te vetten, 1 eetlepel gehakte Italiaanse kruiden (basilicum, oregano, tijm, Vers of diepvries), 1 eetlepel pijnboompitten, Versgemalen peper, 2 plakken zachte geitenkaas (50 gram per stuk), 2 taartvormpjes ? 15 cm. …  Lees verder »

Nagerecht voor 2 personen. 3 eiwitten, Snufje zout, 175 gram witte basterdsuiker, 2 theelepels ma?zena, 2 theelepel witte wijnazijn of blanke azijn, 250 gram aardbeien, Versgemalen peper, Balsamicoazijn, 100 ml slagroom. …  Lees verder »

Voorgerecht voor 2 personen. 1 sjalotje, 250 gram gemengde paddestoelen (oesterzwammen, kastanjechampignons, shii-take), 1 eetlepel olijfolie, 300 ml kruiden of groentebouillon (van tablet), 100 ml kookroom, Versgemalen zwarte peper, 100 gram gerookte zalmsnippers, 1 eetlepel gehakte bieslook of peterselie (vers of diepvries). …  Lees verder »

Top