Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van hans3333

Omdat veel van mijn collega part-timers studenten zijn, en die wilden wat lekkers snel , simpel en goedkoop. nou dat kan, maar je kunt dit ook zo ingewikkeld en duur maken als je zelf wilt. ik heb voor de tussen weg gekozen , andere opties staan onder op. …  Lees verder »

Jahaaa hij mag nog even aan een paar dagen, de bbq . lekker simpel , snel maar zo vol met smaak. …  Lees verder »

1 van de meest verkochte maar minst gemaakte vlees dingetjes , de cordon blue en kip , krokant of niet schnitzel worden nog meer gemaakt. dit spul is als je het koopt , kids favoriet , want gehakt met kaas , korstje. goedkoop en vaak slecht. gepureerde pulp , das dubbel op dat weet ik, dat kan dus anders.   …  Lees verder »

Dezelfde reden dat je je eigen mayo moet maken , geldt ook voor mosterd , eenmaal gemaakt en geproefd wil je niks anders meer. tuurlijk zijn er nu honderden soorten mosterd, van zeer goedkoop , tot redelijk duur met exotische ingredienten. mosterd maken is niet moeilijk , het is meer wachten , en de goede ingredienten zoeken . en let wel , echt niet alles past bij elkaar. omdat ik met kerst naar engeland vertrek , maak ik dit gelijk als kadootjes ( mosterd moet rijpen ! , dus ruim op tijd ) , dus de batch is redelijk groot , verdeel dus alles in kleine porties, of geef het net als ik gewoon weg …  Lees verder »

Ik keek naar buiten en zou wensen dat het nog zomer was, helaas . trek in wat warms. het heet dan wel bbq , maar gelukkig gaat het gewoon in de oven , je hoeft de tuin niet in. soort sloppy joe ,maar dan anders. …  Lees verder »

Volgens de makers is dit een variant op chicken parmigiana , het zal best, ik heb dat nog nooit gegeten ook zou het in Engeland Pub/kroeg voer zijn , nou dan is het wel eetcafe 2.0 spul ( morgen maar eens even met me local gaan overleggen waarom dit niet op de kaart staat ) kortom jolly good food!   …  Lees verder »

Jaaaah , het werd wel weer eens tijd en genoeg inspiratie vanwege nieuwe hapjes in de supers. maar nog altijd te duur , te weinig en echt lekker zijn ze ook niet , de reden , ze gebruiken gewoon goedkope zooi , en dan nog 3.50 vragen voor 6 stukjes. lekker zelf knutselen ( zeker geen straf met dit weer ) , een heerlijke hapjes schotel.   …  Lees verder »

Laatst weer eens een blikje meegenomen , het is voer en gemak , maar meer ook niet . had nog wat dingetjes over van een mosselpan , gecombineerd en ronduit zalig …  Lees verder »

Een buiten gerecht pur sang, ipv van bbq , eigenlijk moet je dit lekker met je handen eten kan ook gewoon op een bord met een vork natuurlijk. …  Lees verder »

Een prachtige naam voor een heerlijk ( simpel ) dessert . soort van tiramisu maar dan anders, maar seau lekker .. wel 18 + , dat u het even weet . …  Lees verder »

Blackpudding is dus bloedworst , ik wacht even totdat 90% is afgehaakt nu. ja?  dit was dus een testje , vandaar wat kaal , volgende keer een armangnac sausje erbij ofzo en andere kaas., lijken ook nog niet echt op oreo , maar goed je moet ergens beginnen …  Lees verder »

2 halen 1 betalen , vaak genoeg zijn die bakjes in de aanbieding en altijd trap ik erin, plus na 1 broodje denk ik, mwahh, gevolg , 2 weken later uitgedroogd in de koelkast. dat kon anders .   …  Lees verder »

Apero betekent vrij vertaald aperitief en dat kan natuurlijk een borrel zijn maar ook een hapje. ik kreeg een linkje toegestuurd over een egg roll in een ziplockbag ( mocht iemand daar behoefte aan hebben dan zal ik het posten ) maar goed dat werdt hem niet, maar toen zag ik deze, en ik ben waarschijnlijk de enige op deze aardbol die het nog nooit gezien had , maar een brilliant dee. eigen smaak combi,s maar je kunt natuurlijk ook alles uit de video gebruiken of je eigen ideen. …  Lees verder »

Waar je mee omgaat wordt je mee besmet zeggen ze wel eens, dat klopt , het heeft me even gekost om ook de bonen te waarderen , maar als basis voor een dag hard werken snap ik dit concept volledig. het enige wat je nodig hebt zijn wel de originele en verse ingredienten , het is natuurlijk niet echt een recept want het is 90% k&k , een aantal dingen zijn basis , plus andere optioneel , het voordeel is dat je kan weglaten wat je niet lust, en toevoegen wat wel. …  Lees verder »

Kreeftje voor 5.99 kan ik niet laten liggen. geen angst , gewoon een keer doen , en is dit decatent ? , nee , nou half , kreeft kost 6 euro , das goedkoper dan 2 x 150 gram ossenhaas ( als je goede hebt ) eitje erbij , en klaar ben je . …  Lees verder »

Lazy fish fryday , ik had er gewoon weer eens zin in, en dan niet k&K omdat je dan niet weet hoe vers het allemaal is, en dat is nou net wat er hier belangrijk aan is, vers , kopen op de dag van maken en dan niet uit de super maar bij je favo verse visboer. het lijkt meer werk dan het is, soort tapas maar dan anders. serveer met diverse soorten toast, brood etc. ook gewoon lekker op feestjes, feestdagen etc. …  Lees verder »

In het kader van " ik kook graag met bier, en soms doe ik er wel eens wat in " leek me dit wel aardig. nu zegt de website zelf " lekkerder dan dit gaat het niet worden " en dan wordt ik altijd een beetje opstandig , want dat zeggen ze bij de firma hak ook over bonenburgers... ik moet toegeven, veel lekkerder dan dit heb ik ze idd de afgelopen tijd niet gegeten. het klinkt allemaal heel herfstig , maar de bedoeling is dat je dit gewoon op een kleffe bol knalt met een flinke klodder mayo , ik heb een lekker stokbrood gebruikt.  # het is wel allemaal heel kruidig en pittig , begin met de helft van de sambal, bouillonblokje etc, proef eerst en voeg dan naar smaak de rest toe. de jus was ook wat dun dus heb ik wat  aangedikt met maizena.   …  Lees verder »

Top