Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van hans3333

Aangezien retro  weer hip is besluiten mijn vrienden ook weer te gaan fonduen met sinterklaas , maar dan gezonder ,namelijk chinees ,das met bouillon dus. ( je kunt gerust ook mini frikandelletjes en slavinkjes toevoegen , en met alle sausjes is het waarschijnlijk niet zo gezond ) maar om in de sfeer te blijven regel ik de hapjes erbij. ze zijn allemaal van te voren te maken. …  Lees verder »

Dit is natuurlijk een klassieke moules marinière maar dan met een twist die ik nog niet had gegeten, terwijl ik toch een redelijk mosselmonster ben. errugg lekker moet ik zeggen.   …  Lees verder »

Nee het is geen typ fout , het is ook niet " to fish "  het is fish & chips maar dan met tofu , das dus niet echte fish natuurlijk , vandaar tofish . verrasend goede variant voor vega,s …  Lees verder »

Het heeft even geduurd , maar ik heb denk ik wel wat saus waar ik heel veel mensen blij mee ga maken,of is het mee ga blij maken, whatever. die daar vervolgens weer mensen blij mee gaan maken. getest , op diverse bbq,s met mensen van 10 tot 80 en zeker goedbevonden! altijd je favo fastfoodsaus binnen handbereik. …  Lees verder »

Wat is er lekkerder dan gebakken champignons, nou de geur en smaak van knof, spek en uien erbij. En dat allemaal op een knapperig broodje …  Lees verder »

Moules frites is natuurlijk niks meer dan patat met mosselen, maar het bekt gewoon beter, en let wel , een goede moules frites is resaurant waardig , vers! Ja het kan in 10 minuten, met diepvries friet,en k&k spul. Etc. Na deze doe je dat nooit meer …  Lees verder »

Geen idee of het noord of zuid Koreaans is , maakt ook niet uit , lekker is het wel. …  Lees verder »

Omdat veel van mijn collega part-timers studenten zijn, en die wilden wat lekkers snel , simpel en goedkoop. nou dat kan, maar je kunt dit ook zo ingewikkeld en duur maken als je zelf wilt. ik heb voor de tussen weg gekozen , andere opties staan onder op. …  Lees verder »

Jahaaa hij mag nog even aan een paar dagen, de bbq . lekker simpel , snel maar zo vol met smaak. …  Lees verder »

1 van de meest verkochte maar minst gemaakte vlees dingetjes , de cordon blue en kip , krokant of niet schnitzel worden nog meer gemaakt. dit spul is als je het koopt , kids favoriet , want gehakt met kaas , korstje. goedkoop en vaak slecht. gepureerde pulp , das dubbel op dat weet ik, dat kan dus anders.   …  Lees verder »

Dezelfde reden dat je je eigen mayo moet maken , geldt ook voor mosterd , eenmaal gemaakt en geproefd wil je niks anders meer. tuurlijk zijn er nu honderden soorten mosterd, van zeer goedkoop , tot redelijk duur met exotische ingredienten. mosterd maken is niet moeilijk , het is meer wachten , en de goede ingredienten zoeken . en let wel , echt niet alles past bij elkaar. omdat ik met kerst naar engeland vertrek , maak ik dit gelijk als kadootjes ( mosterd moet rijpen ! , dus ruim op tijd ) , dus de batch is redelijk groot , verdeel dus alles in kleine porties, of geef het net als ik gewoon weg …  Lees verder »

Ik keek naar buiten en zou wensen dat het nog zomer was, helaas . trek in wat warms. het heet dan wel bbq , maar gelukkig gaat het gewoon in de oven , je hoeft de tuin niet in. soort sloppy joe ,maar dan anders. …  Lees verder »

Volgens de makers is dit een variant op chicken parmigiana , het zal best, ik heb dat nog nooit gegeten ook zou het in Engeland Pub/kroeg voer zijn , nou dan is het wel eetcafe 2.0 spul ( morgen maar eens even met me local gaan overleggen waarom dit niet op de kaart staat ) kortom jolly good food!   …  Lees verder »

Jaaaah , het werd wel weer eens tijd en genoeg inspiratie vanwege nieuwe hapjes in de supers. maar nog altijd te duur , te weinig en echt lekker zijn ze ook niet , de reden , ze gebruiken gewoon goedkope zooi , en dan nog 3.50 vragen voor 6 stukjes. lekker zelf knutselen ( zeker geen straf met dit weer ) , een heerlijke hapjes schotel.   …  Lees verder »

Laatst weer eens een blikje meegenomen , het is voer en gemak , maar meer ook niet . had nog wat dingetjes over van een mosselpan , gecombineerd en ronduit zalig …  Lees verder »

Een buiten gerecht pur sang, ipv van bbq , eigenlijk moet je dit lekker met je handen eten kan ook gewoon op een bord met een vork natuurlijk. …  Lees verder »

Een prachtige naam voor een heerlijk ( simpel ) dessert . soort van tiramisu maar dan anders, maar seau lekker .. wel 18 + , dat u het even weet . …  Lees verder »

Top