1. Home
  2. hans3333
  3. Recepten van hans3333
Recepten van hans3333

Alles staat of valt met de kwaliteit van je ingredienten want de bereiding is super simpel. zorg wel dat alles klaar staat voor je gaat beginnen ,  echt onwijs lekker en alsof je in frankrijk in de bistro zit. …  Lees verder »

Dit is een recept van een vakslager/poelier en die gebruiken groothandel spul , dus weer ff knutselen om het een beetje juist te krijgen  voor iedereen zonder zon pasje. hij is erg lekker geworden!   …  Lees verder »

Helaas bij ons in de stad nergens meer te bestellen , de gewone variant wel. voor een lunch gerecht is het teveel werk om alles zelf te maken , daarom de simpele versie wat neerkomt  op de qualiteit van de ingredienten , een zo hoog mogelijk kreeft gehalte voor de soep , en grijze garnalen in de kroket , etiketten lezen dus of een visboer die er geen roze garnalen of rivier kreeft in stopt.. het lijkt heel veul werk, maar in de practijk valt het reuze mee. …  Lees verder »

Toen ik het las dacht ik idd cream cheese bij een hotdog ?  maar 1 hap en je weet waarom . eigenlijk is het een dubbele copycat want de cream cheese & bacon wordt niet in europa verkocht. zelf knutselen dus , en geljk maar wat extra,s er door dan maar    …  Lees verder »

Allemaal niet te ingewikkeld , en met weinig tijd . lekker zijn ze allemaal ( als je geen vis allergie hebt natuurlijk )  gewoon ingredienten halveren als je geen 20 +/_  man over de vloer krijgt. …  Lees verder »

Ik ben niet zo van ovenschotels , maar deze is wel een favo  .de oven doet het werk , houdt je weer tijd over voor andere dingen. …  Lees verder »

Verrassende combinatie van smaken , dit smaakt echt anders.! …  Lees verder »

Geen hoofdmaaltijd , maar een heerlijk voorgerecht naar opmaat van bv kreeft of een vismaaltijd . van te voren klaar te maken , je hoeft het alleen maar in de oven te schuiven  …  Lees verder »

Heerlijk simpel gerechtje waar je er eigenlijk meer van zou moeten maken , want ze zijn zo weg. …  Lees verder »

Of het nou du of au fromage is maakt niet uit dit is gewoon snel comfort food . ook handig voor op de camping en aan te passen aan ieder zijn smaak qua kaas soorten . de bereiding is eigenlijk belangrijker dan de rest , korstje van buiten en "fluffy " van binnen. …  Lees verder »

Eens wat anders dan de standaard , lekker buikspek ! …  Lees verder »

Voor echte kippenleverpate liefhebbers , super simpel super smaakvol! …  Lees verder »

Ik denk het meest besteld maar het minst gemaakt , en het is toch zo verdomd lekker . niet moeilijk en de lange wachttijd komt door het marineren . …  Lees verder »

Tja wat kan ik hier over zeggen. gewoon lekker simpel . …  Lees verder »

Dit is een win/win/win/win gerechtje , want zowel de asperges en garnalen zijn goed betaalbaar, de combi is perfect en lekker snel klaar. …  Lees verder »

Lekker haringhapje wat snel op tafel staat. …  Lees verder »

Eens wat anders dan die eeuwige knoflook of pil pil garnalen. lekker simpel met weinig ingredienten maar veel smaak …  Lees verder »

Jaaa! het mosselseizoen is weer begonnen. maar mosselen zijn zoveel meer dan gekookt in wijn. gewokt ( echt supersnel ) , gebakken , gefrituurd , gestoomd , uit de oven , alles kan en alle smaken passen er ( bijna ) bij . dit broodje is prima als je gekookte mosselen over hebt, en anders kook je er maar een paar extra  …  Lees verder »

Top