Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van hans3333

Sommigen kunnen ze elke dag wel eten , andere gruwelen ervan, speklap  deze variant  is echt zalig. …  Lees verder »

Hier ga ik iig 1 iemand blij mee maken, zal geen naam noemen. beter dan het origineel , omdat ik de diverse kazen niet kon krijgen of gewoonweg teveel op elkaar leken. …  Lees verder »

Het voorgerecht van het menu ( geen zorgen ,  er volgt nog een blogje met alles keurig op een rijtje ) weer een klassieker , maar dan net weer ff anders, oh zo lekker en verassend   …  Lees verder »

De amuse van het menu , een klassiek bacon en coquilles hapje , maar dan net even anders .   …  Lees verder »

Koken en zelf niet mee eten , ik heb er geen probleem mee , sterker nog als je zoveel uur in de keuken staat dan is en je trek wel weg, plus je snoept en proeft tussen door genoeg , en je hebt gewoon geen tijd om je pannen uit het oog te verliezen. er moest voor 6 man een een uitgebreid dinner komen , 5 gangen met restaurant uitstraling ( ja ja zaken lui doen alles om te scoren ) afijn, een tussen gerechtje ( vandaar de III er achter, de rest van het menue volgt, ik zou zeggen, spaar ze allemaal! ) waarvan mensen denken dat je in een profi keuken werkt , maar eigenlijk supermakkelijk is. ingredienten zijn idd voor 10 personen , dus als er wat mislukt heb je nog herkansing , plus de kok moet toch proeven …  Lees verder »

Google op " gehaktbal " en het interweb ontploft , dus daar ben ik mee gestopt. altijd opzoek naar een lekkere bal , zoals deze, natuurlijk de beste bal ooit ! en de bal van de dag die ik trouwens alleen voor de jus ( om daar een dikke witte boterham door te halen ) weer eens moet maken. zo kwam ik dus bij deze , eigenljk bedoeldt als snackballetje voor tv met 1 of andere football ( das wat anders dan soccer ) wedstrijdt , maar je kunt er prima 4 balletjes van draaien. ingredienten weglaten of vervangen is geen optie , maak het dan niet .   …  Lees verder »

Opzij, opzij, opzij,, want ik ben haast te laat,Ik heb maar een paar minuten tijd." 09.00 appje : kun jij voor 10 man wat hapjes maken? " natuurlijk , wanneer moet het klaar? " 11.15 appje : vanmiddag om een uur of 15.00? ..... , en dan kun je een aantal dingen doen,  gewoon keihard nee zeggen, maar dat is mijn eer te na , of gewoon ja en er bij vertellen dat het een hoog pablipo gehalte gaat krijgen ( pakjes , blikjes, potjes ) . verder moest het ook nog lekker ( duhh ) en er ook nog smakelijk uizien, alsof een paar uur van te voren al niet genoeg was. iedereen kan dit , mits! je alle ingredienten per hapje hebt klaar staan , opmaak is het belangrijkste , plus de goede temperatuur, van steenkoude producten wordt niemand vrolijk. het nadeel is, je kunt weinig voor bereiden ( niet dat er tijd was )  omdat bij een aantal , de bodem slap en nat wordt, dat wil je niet.   …  Lees verder »

Vreugde ende jolijt , want ze mogen weer ! de hot dog . na jaren verbannen te zijn geweest ( overigens terecht , slechte worst, slechte saus etc ), staan ze nu bij menig eettent weer op de kaart . bij mijn locale horeca ook de vega dog verkrijgbaar. kortom we kunnen weer lekker varieren met van alles en nog wat.   …  Lees verder »

Het voordeel van deze soep is dat er geen aardappel in gaat, niet dat ik er niet tegen kan of 1 of ander raar dieet ofzo maar het geeft aan soep altijd zon " zetmeelerig "  smaakje. heb je nog dingetjes in huis voeg het toe , anders is het geen probleem. blauwe kaas en spek liefhebbers , dit ga je vaker eten. …  Lees verder »

Even wat waarschuwingen vooraf. 1:  quote Het Parool  " één broodje Zeedijk is genoeg  voor een levenslange verslaving. Ervaringsdeskundigen bestoken ons met mails over het effect op hun leven. " 2: 'Het is een calorieënbommetje 3: alles staat of valt met de ingredienten en de versheid ervan. 4: Slager Huib Vet is wel goed, maar niet gek , dus het recept voor de saus is geheim , maar dit komt heel erg goed in de buurt.   …  Lees verder »

Absolute kids favoriet , lekker simpel , en op verschillende manieren te bereiden. samen met oven/airfraier  frietjes en een simpele salade perfect woensdag friet dag hapje. voor grote eters zou ik wat extra schnittzels maken . en wil je echt knallen maak dan 1 van deze  andere sauzen erbij. …  Lees verder »

Geloof me , dit gaat een hit worden in 2018 , in foodtrucks , als vervangers voor een tosti etc. het is eigenlijk ontbijt , maar daar zijn wij in NL. niet echt op gebouwd , althans ik niet. beter als lunch, bijgerecht of als borrelhap . …  Lees verder »

Hoe maak je van zoiets simpels als een karbonade , gewoon iets bijzonders . zo dus kreeg flesjes cider ( bier ) kado, maar vindt dat niet te haggelen , weggooien is zonde , dus dit was de perfecte oplossing. …  Lees verder »

Zo de vreetdagen weer achter de rug, dus tijd om de restjes op te maken . en 90% heb je gewoon nog in huis , dus dat halve potje cranberry compote , stukje kaas , wat brood en een beetje vlees naar keuze . ook prima als kater ontbijt of brunch trouwens. …  Lees verder »

Soort beef jerky maar dan van varken en een snellere manier voor een lekkere snack …  Lees verder »

Aangezien retro  weer hip is besluiten mijn vrienden ook weer te gaan fonduen met sinterklaas , maar dan gezonder ,namelijk chinees ,das met bouillon dus. ( je kunt gerust ook mini frikandelletjes en slavinkjes toevoegen , en met alle sausjes is het waarschijnlijk niet zo gezond ) maar om in de sfeer te blijven regel ik de hapjes erbij. ze zijn allemaal van te voren te maken. …  Lees verder »

Dit is natuurlijk een klassieke moules marinière maar dan met een twist die ik nog niet had gegeten, terwijl ik toch een redelijk mosselmonster ben. errugg lekker moet ik zeggen.   …  Lees verder »

Nee het is geen typ fout , het is ook niet " to fish "  het is fish & chips maar dan met tofu , das dus niet echte fish natuurlijk , vandaar tofish . verrasend goede variant voor vega,s …  Lees verder »

Het heeft even geduurd , maar ik heb denk ik wel wat saus waar ik heel veel mensen blij mee ga maken,of is het mee ga blij maken, whatever. die daar vervolgens weer mensen blij mee gaan maken. getest , op diverse bbq,s met mensen van 10 tot 80 en zeker goedbevonden! altijd je favo fastfoodsaus binnen handbereik. …  Lees verder »

Top