Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van Vlogger_Smulweb_Sabine

Met deze oer-Hollandse appelbeignets maak jij de feestdagen extra feestelijk. Eet ze als nagerecht of heerlijk om uit te delen wanneer er bezoek over de vloer is! …  Lees verder »

Een recept voor overheerlijke oliebollen maar dan net even anders met ananas! …  Lees verder »

Ik ben dol op ovenschotels, zeker deze duurzame visschotel met Bijvangst-wijtingfilet en gecertificeerde garnalen. Afgemaakt met een laagje gesmolten kaas. Aan tafel! …  Lees verder »

Deze drie borrelhappen zijn heerlijk bij de bieren van Beerwulf.com. Combineer de rosbiefcarpaccio met vandestreek bier van Broeders brouwerij. Serveer de roquefort op roggebrood met de ongelovige Thomas van Jopen brouwerij. Drink de India Pale Ale van Meantime brouwerij bij de zoute gebakken ananas met ijs.  …  Lees verder »

Kroketten, ik ben er dol op! Deze variant met boerenkool stamppot moet je een keer proberen. Door de kaas en de chorizo worden ze lekker smeuig en hebben ze veel smaak. De chorizo door de boerenkool stamppot is een trucje van mijn schoonmoeder.  …  Lees verder »

Ik ben dol op nacho's. Maar nacho's als avondeten is niet zo gezond. Hier heb ik iets op bedacht! Deze nacho ovenschotel met zoete aardappel wedges in plaats van nacho's, is voedzaam, redelijk gezond en super lekker!  …  Lees verder »

Dit recept voor hete bliksem is een familierecept. Ik heb het voor het seizoen alleen iets aangepast. De klassieke hete bliksem maar dan met een herfst twist. De pompoen en zoete aardappel geven lekkere nieuwe smaken aan dit gerecht.  …  Lees verder »

Dit is een recept voor de traditionele fish pie met een twist. Fish pie is een brits gerecht en betekend letterlijk vistaart. Het gerecht is super romig en wordt origineel met aardappelpuree gemaakt. Ik geef er een twist aan door bloemkoolpuree te gebruiken. Erg lekker en net iets gezonder!  …  Lees verder »

Een super snel hapje voor een gezellige avond met vrienden of familie!  …  Lees verder »

Een makkelijke en snelle oplossing voor de beroemde pekingeend pannenkoekjes die lang duren en ingewikkeld zijn. Dit gerecht is makkelijk mee te nemen als lunch, maar kun je ook gebruiken als voor- of hoofdgerecht.  …  Lees verder »

Deze Spaanse visstoof is heerlijk met gremolata en een geroosterd broodje om mee te dippen!  …  Lees verder »

De lekkerste gevulde portobello's, heerlijk in combinatie met bokbier.  …  Lees verder »

Deze soep gemaakt met gepofte knoflook, garam masala, paprika poeder, kurkuma en gember is een ware smaakexplosie!  …  Lees verder »

Top