Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van Smulweb

 Uienringen zijn een super lekker borrelhapje. Deze variant maakt het nog leuker om te delen!  …  Lees verder »

Op de Antillen wordt dit gegeten als ontbijt, in Nederland vaak als snack. Maak het nu zelf met dit heerlijke recept!  …  Lees verder »

Een heerlijk wokgerecht dat zo op tafel staat! …  Lees verder »

Het basisrecept voor de lekkerste milkshake!  …  Lees verder »

Deze verse carpaccio maak je super snel binnen 5 minuten! …  Lees verder »

Een heerlijke hartige taart! Vervang de feta eens door roomkaas of jonge kaas, of gebruik in plaats van tijm Provencaalse kruiden.  …  Lees verder »

 Deze mild gezuurde haringfilets zijn een gezonde lekkernij die rijk is aan omega-3 vetzuren. …  Lees verder »

Voor dit broodje kun je chef met lef, oftewel Nigel van der Horst wakker maken!  …  Lees verder »

Malse steak op Chileense wijze. …  Lees verder »

''De combinatie van de molsla en de buffelmozzarella verbindt mijn moestuin met het Italiaanse landschap. De combinatie van de molsla en de buffelmozzarella verbindt mijn moestuin met het Italiaanse landschap.'' https://youtu.be/j1eXBCKphzA …  Lees verder »

Zilte finesse gekoesterd door een zonnige zuid Frans sappen in je mond. …  Lees verder »

Crispy kippenhuid, olijventapenade en kippenbout met meiknol en paddenstoelen. Echte smaak!  …  Lees verder »

Carpaccio van 9 maanden gerijpte bavette met a la minute pesto. …  Lees verder »

Een heerlijk verassende combinatie vam de rauwe coquille, de volle witlof en het krokante van het deeg.  …  Lees verder »

Gazpacho met knoflookbrood; overheerlijke koude Spaanse soep met een rozemarijnbrood gevuld met verse kruidenboter. Sieb: "Een moestuin uit de Provence maar dan op z'n Spaans".  …  Lees verder »

Top