Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Recepten van Ronnie_Tober

* 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd * 1 rode paprika, in zeer kleine stukjes * 3 el olijfolie extra vierge * 1 bakje koriander (15 g), blad grof gesneden * 1 limoen * 1 bakje rivierkreeftjes (100 g) * 2 x 2 schalen biefstukken (a 2 stuks), op kamertemperatuur …  Lees verder »

* 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd * 1 el zonnebloemolie * 2 tenen knoflook, fijngesneden * 2 tl gember op zonnebloemoliebasis (potje 135 g) * 2 tl citroengras op zonnebloemoliebasis (potje 135 g) * 1 bakje surimisticks (vis, 150 g) * 1 blikje krab (170 g), uitgelekt * 1 ei * 4 kipfilets (2 schaaltjes a 2 stuks, biologisch) * 4 el olijfolie * 4 takjes basilicum * 2 takjes munt * 1 citroen …  Lees verder »

* 2 tomaten, ontveld * 1 teen knoflook * 6 el olijfolie extra vierge * 50 g zwarte olijven zonder pit * 20 g kappertjes * 4 tonijnsteaks, ontdooid …  Lees verder »

* 4 eetlepels mayonaise * 1 eetlepel ketchup * 1/2 theelepel verse rode peper (tube 75 g, koelvers) * 2 eetlepels whisky (slijter) * 200 g Hollandse garnalen * 1 zak veldsla (75 g) * 1 citroen * mespunt cayennepeper …  Lees verder »

* 4 kippenbouten * 4 el bloem * 4 el olijfolie * 2 stengels bleekselderij, fijngesneden * 1 winterpeen (250 g), fijngesneden * 1 ui, gesnipperd * 2 tenen knoflook, fijngesneden * 400 ml rode wijn, vol * 1 blik tomatenblokjes (400 g) * 1 kippenbouillontablet * 2 laurierblaadjes * 3 el selderij, fijngesneden …  Lees verder »

* 4 kleine dunne preien * 4 eieren * 2 el mosterd * 2 el rodewijnazijn * 7 el olijfolie extra vierge * 100 g gerookt ontbijtspek (stukje) …  Lees verder »

* 4 rode paprikas * 4 el olijfolie extra vierge * 1 el balsamicoazijn * 1 teen knoflook, in plakjes * 1 tl gedroogde oregano * 1/2 bakje ricotta (verse kaas, a 250 g) …  Lees verder »

* 20 reuzengarnalen (ongepeld zak 500 g diepvries), ontdooid * 1/2 verse ananas, schoongemaakt * 4 el verse basilicum, blad fijngesneden * 1 zakje bosui (3 stuks), fijngesneden * 4 el olijfolie extra vierge * 250 g varkenshaas * 2 rode uien, elk in 6 parten …  Lees verder »

* 1/2 bakje basilicum (a 15 g) * 1 rijpe avocado * 2 bollen buffelmozzarella (a 125 g), in plakken * 4 roma tomaten, in plakken * 3 el Italiaanse olijfolie extra vierge (fles 500 ml) * chilipeper (molentje 26 g) …  Lees verder »

* 1 courgette * 5 el olijfolie * 1 zak aardappelpartjes (450 g) * 6 eieren, losgeklopt * 1 zakje bosui (3 stuks), in ringen * 2 zakjes mozzarella (kaas, a 125 g), in kleine stukjes * 250 g tuinerwten (zak 450 g) * 1/2 bakje verse munt (a 15 g), blad fijngesneden …  Lees verder »

* 4 el olijfolie * 1 ui, gesnipperd * 1 teen knoflook, in plakjes * 1 blik tomatenblokjes (400 g) * 6 zongedroogde tomaten (potje 295 ml), uitgelekt * 2 blikjes tonijn in water (a 185 g) * 2 sneetjes oud witbrood, verkruimeld * 2 eieren, losgeklopt * 1 bakje basilicum (15 g), blad gesneden * 1 zakje bosui (3 stuks), in dunne ringetjes …  Lees verder »

* 5 el olijfolie * 1 schaal rundergehaktballetjes (12 stuks) * 100 g chorizoworst (stukje 250 g), in blokjes * 2 uien, gesnipperd * 1 schaal aardappelpartjes (600 g, diepvries) * 5 tomaten, in partjes * 1 avocado * 1 el wittewijnazijn …  Lees verder »

* 1 el olijfolie * 1 ui, gesnipperd * 2 pakken spinazie à la crème (a 450 g, diepvries) * 1 liter kippenbouillon (van 1 tablet) * 300 g kipfilet, in reepjes * 4 kampioentjes (voorgebakken broodjes, pak 4 stuks) * 2 tl gedroogde dragon …  Lees verder »

* 1 zak krielaardappelen (500 g) * 1 prei, in ringen * 1 groene appel (bijv. Granny Smith) * 100 g gerookte kipfilet * 6 el honing-mosterddressing (fles 270 ml) …  Lees verder »

* 1 struik andijvie * 1 teen knoflook * 1 rode peper * 3 el zonnebloemolie * 2 el ketjap manis * 1 bakje taugé (125 g) …  Lees verder »

4 el olijfolie + extra voor invetten 3 uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 4 kippenbouten 1 bakje Italiaanse kruidenmix (20 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 zak spinazie (300 g) mag ook diepvries (wel goed uitlekken dan) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 400 g penne rigate (Volkorenpasta, zak 500 g) * 6 eieren 1 bekertje slagroom (125 ml) 2 x 75 g Parmezaanse kaas, geraspt (pak 100 g) …  Lees verder »

* 1 kropsla * 3 el olijfolie * 1 el wittewijnazijn * 1 tl mosterd * 1 liter groentebouillon (van 2 tabletten) * 1 pak tuinerwten extra fijn (450 g, diepvries) * 1 zakje bosui (3 stuks), in ringen …  Lees verder »

* 3 el zonnebloemolie * 400 g kipfilet, in reepjes * 1 teen knoflook, fijngesneden * 1 schaaltje peultjes (200 g) * 1 grote ui, in ringen * 3 el sojasaus (flesje 250 ml) * 1 el bruine basterdsuiker (zak 500 g) * 1/2 Chinese kool, in reepjes …  Lees verder »

* 3 aardappelen, schoongeboend * 2 eieren * 400 g sperziebonen * 1 zak witte kool (300 g, biologisch) * 2 tenen knoflook, fijngesneden * 2 tl gemalen koriander (ketoembar) * 1 tl gemalen komijn (djinten) * 2 tl gemalen gember * 2 tl sambal oelek * 1/2 pakje santen (kokoscrème, a 200 g) * 3/4 pot pindakaas met stukjes noot (a 350 g) * 1 bakje taugé (125 g) …  Lees verder »

* 2 el zonnebloemolie * 1 rode paprika, in stukjes * 1 komkommer, geschild * 2 zakjes bosui (a 3 stuks), in schuine ringetjes * 5 el tikka masalasaus (pot 400 ml) * 1 bekertje slagroom (125 ml) * 1 schaal Schotse zalmfilet (ca. 300 g) * 1 bakje koriander (15 g), grof gesneden * 100 g gezouten pindas, grof gehakt …  Lees verder »

Top