Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over wegrestaurant  Stuur een bericht



________________________________________





Deze pagina is bedoeld voor beginners in de Hollandse Bourgondische keuken en is geinspireerd door mijn koks opleiding aan de Culinaire Vakschool in Groningen en natuurlijk mijn eigen ervaring in techniek en smaak. Gebaseerd op de eenvoudige wegrestaurant en scheeps kombuis.~ THUIS IN JOU KOMBUIS



Ja, di;t klink mischien raar, maar ik ben Zuid-Afrikaner die Hollandse mensen nu een kooklesje wil gaan leren over de Hollandse pot..ha ha!. NEE hoor! Deze pagina is bedoeld om een basis te leggen voor beginners in de keuken. Onderwerpen als warenkennis en hygiene en samenstelling van een drie-gang menu, zal bespreekt en samengesteld worden.. Ook de bakkerij en hoe je jouw eigen verschillende soorten broodjes en brood kunt bakken en gebakjes samenstellen wordt bespreekt. En hoe je kan letten op kwaliteit vlees, vis en groenten en produkten in het algemeen word bespreekt. En natuurlijk nog veel meer word uitgediept! Ik bezeft ook dat deze recepten 15 jaar geleden geschreven is zo wij kunnen een 1/4 van de vetstof met koken wel afhalen. Maar laten wij nooit de Hollandse Pot op Weg vergeten.

Alle recepten zijn voor 2 personen. Mijn ander paginas zijn:

deonart en
suid-afrika

Toen ik in 1982 voor het eerst in NL woonde, werkte ik voor twee jaar in mijn schoonvader zijn bakkerij alvorens ik prof.-kunstenaar werd.

Over wegrestaurant  Stuur een bericht
zalm
tong
wijting
Tarbot
snoekbaars
schelvis
schol
schar
paling
mosselen
kabeljauw
haring
forel
1snoek
Patentbloem zeef en met krabbetje een kuil maken

Water in kuil doen.

Deeg kneden en opbollen
Harde boter op deeg leggen
Bladerdeeg tot evoloppe vouwen
Bladerdeeg in drieen vouwen
Bladerdeeg in vieren vouwen
Bladerdeeg is klaar.

Moet nu tenminste een half uur in koelkast rusten.

Stamper

voor maken van stamppotten

pureeknijper
Borger

een klassieke aardappel voor vele toepassingen te gebruiken

Primura
furore
Eigenheimer
Eersteling
Bintje
Bintje
Mijn Koksmes
OP WEG

wegrestaurant en schepskombuis

Wegrestaurant
Bekijk alle recepten van wegrestaurant
  • KOOKCLUB2006
    151 leden
Bekijk alle kookgroepen van wegrestaurant
Bekijk alle artikelen van wegrestaurant
Top