Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over hermanvanelst  Stuur een bericht

Opleiding gevolgd aan de school voor banketbakkers te Amsterdam(6 jaar) Opleiding tot kok aan de culinaire vakschool te Groningen. Tien jaar gewerkt in Oostenrijkse wintersportplaats Saalbach/Hinterglemm als kok in de " Hinterhagalm". 12 maanden als kok in Zwitserland in Zurich. Sinds 1995 als kok op een cruiseschip in de Caribean.(zie foto).Later als chef-kok en nu als food-beverage manager voor verschillende schepen voor een Amerikaanse maatschappij. 6 maanden op een schip 2 maanden vrij als alles goed gaat. Winters skien in Oostenrijk,al 30 jaar in dezelfde plaats(Saalbach-Hinterglemm). Zomers mee zeilen met een zeilboot op de Griekse wateren,heerlijk eten en drinken,zwemmen en diepzeeduiken.Koken is mijn vak maar ook mijn hobby.

Over hermanvanelst  Stuur een bericht
Bekijk alle recepten van hermanvanelst

hermanvanelst heeft nog geen restaurantrecensies.

Bekijk alle artikelen van hermanvanelst
Vrienden op Smulweb (2)
Bekijk alle vrienden van hermanvanelst
Bekijk alle artikelen van hermanvanelst
Top