Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over goldflower  Stuur een bericht

Ik hou van lekker eten, kokkerellen en vooral experimenteren. Het liefst gebruiken we verse ingrediƫnten, biologisch heeft de voorkeur!

Maar (exclusief) dineren in een lekker restaurant is natuurlijk ook heerlijk. Het liefst laat ik mezelf lekker verwennen als het op eten aankomt, ik ben opgegroeid met een moeder die ook kookles gaf en sublieme gerechten kon maken. Altijd met een eigen touch, dat heb ik van haar geleerd!

Voor vrienden koken we dan ook zelf. Niet altijd overdreven culinair, we houden ook rekening met de wensen van onze gasten, maar we maken alles zelf. Slechts af en toe gebruiken we kant en klare sauzen of producten, maar we geven er dan wel iedere keer onze eigen twist aan. Onze vrienden blijven terugkomen, dus het valt vast niet tegen. Eten bij ons is altijd een verrassing en daar genieten wij ook enorm van!

Over goldflower  Stuur een bericht
Lötschental Zwitserland

Foto gemaakt in september 2008 tijdens een wandeling in het Lötschental in Wallis (oftewel Valais) in Zwitserland. Copyright SPAREBLADES

Bekijk alle recepten van goldflower
Bekijk alle recensies van goldflower
Bekijk alle favoriete restaurants van goldflower
Top