Over Fressnapf  Stuur een bericht

Ik ben Alex, 52 jaar en loop hier al wat jaartjes mee. Koken en recepten maken vind ik nog steeds erg leuk want alles draait tenslotte om smaak. Ik vind dat iedereen het recht heeft om lekker te mogen smullen en daarom deel ik wat ik maak. Mijn smulvrienden kunnen er dan ook van genieten. Elke dag probeer ik wat anders te bedenken en kook altijd met de seizoenen mee. Ook maak ik te allen tijde gebruik van verse producten. Ik doe erg veel met vis, vlees en verse groenten. Ook eten we elke dag verse soep. Aan pakjes en zakjes en kant en klaar doe ik niet en zal je bij mij niet vinden. Ik heb vele jaren gevaren op zee in de beroepsvisserij als kok/matroos/wachtsman. Nu niet meer want twee derde van de NL vloot is al weggesaneerd door de regelzucht in Brussel. Ik ben beroepskok en verzorgde aan boord alle maaltijden. Elk weekend bedacht ik een weekmenu en kocht daarop in. Hardwerkende mannen die willen immers veel en lekker smullen. Thuis in de weekenden kijk ik altijd wat de weekaanbiedingen zijn van de winkels en bedenk dan wat ik daarmee kan maken. Mijn favoriete keukens zijn de Mediterrane (alle landen rond de middellandse zee), de Aziatische en de multi-culturele. Voorts heb ik wel gewerkt in instellingskeukens en restaurantkeukens en val soms nog wel eens in. Voor lekkere recepten en warenkennis kijk je maar in mijn recepten en artikelen. Daar kun je nemen wat je lekker lijkt. Iedereen veel smulplezier. Groetjes Alex.

Over Fressnapf  Stuur een bericht
Brug kleine trawler

installatie om de netten mee te bedienen

De brug

van een kleine trawler, ziet er toch leuk uit?

Boreas Heeze

2 Michelin sterren en 19/20 Gault Millau

Boreas

Sonja de maître en haar bar

Boreas

luxe amuses, o.a. kaviaar van zee egel

Boreas

Pickles

Boreas

voorgerecht quenelle van noordzeekrab met st. jacobsmosselen

Boreas

hoofdgerecht kalfslende en kalfswang met gerookte ganzenlever

Boreas

1e tussengerecht noordzeetong

Boreas

pre- dessert

Boreas

Dessert

Boreas

sonja en haar kaaswagen

Boreas

koffie met luxe friandises

Boreas

hennesy xo (45 jaar oude cognac op hout gerijpt)

Boreas

fraai terras

Soigné Bussum

Eén michelinster, 14/20 Gault Millau

Oesters in Het Arsenaal (Paul Fagel) Naarden

13/20 Gault Millau 1/2 dozijn Gillardau

De Kromme Watergang

Edwin & Dame Vinke twee michelinsterren 18/20 gault millau

Librije Zwolle Johnnie Boer

Drie michelin sterren 20/20 gault millau. De absolute top

De Leest Vaassen

J.J. Boerma twee michelinsterren 19/20 gault millau

Bij Jef - Texel

één Michelinster 16/20 gault millau

Bij Jef

Den Hoorn - Texel

Bij Jef - Texel

Jef Schuur en zijn vrouw Nadine Möglig

Ciel Bleu - Amsterdam

dineren op grote hoogte, michelin 2 sterren, gault millau 17/20

Ciel Bleu

Chef′s table - Onno Kokmeijer

Op volle zee

juni 2010

Op volle zee

juni 2010

Op volle zee

juni 2010

Bekijk alle meldingen van Fressnapf
Bekijk alle recepten van Fressnapf
Bekijk alle recensies van Fressnapf
Bekijk alle artikelen van Fressnapf
Favoriete pagina's (15)
Vrienden op Smulweb (94)
Bekijk alle vrienden van Fressnapf
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies