Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over chipotle  Stuur een bericht

Chipotle? Hier nog weinig bekend, anders dan in Mexico en de VS waar de eersten er al een beetje genoeg van krijgen. Het is echt verrukkelijk, probeer het eens uit. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe smaakcombinaties, ingredienten en smaaksensaties. Fusion vind ik in de regel verrassender, leuker, en ook avontuurlijker. We hebben vrij lang in Zwitserland gewoond, behoudend land, Elzasser wijnen waren prima, goeie stinkkazen, choggi en fondues in berghutten. In 2000 verhuisden we naar Pamplona, daar heb je de keuze uit honderden soorten chorizo en tapas in de bars behoren tot het beste fingerfood ter wereld. . Naast koken houd ik me ook bezig met geneeskrachtige substanties uit de Amazone, de mysterieuze geschiedenis van de Basken (blijkt dat de Ieren, Welsmen en Cornish afstammen van strandjuttende verzamelaars die 15000 jaar geleden uit dit gebied naar het noorden trokken) . Verder vul ik de tijd met het kopieren van oude meesters en striptekenen. Favoriete lichaamsbeweging: naar bergmeertjes wandelen, Vlaanderen, Parijs-Roubaix.

Over chipotle  Stuur een bericht
Six spice Angus

lekkahhh!

Markten in Huaraz, Peru
Rijsttafelen
tussen de Jamones bij de Leclerc in Pamplona
Meson Martin

San Sebastian

Gourmetzaak in Stornoway

daar hadden ze sichuan peper, charcoal crackers, vacherin mont d′or, you name it!

diner in Lasarte-Oria
casa rural, gite rural, self-catering cottages

in mei gaan we hier naar toe!

De grot van Brad Pitt
Bodega Marques de Riscal,

Elciego, Pais Vasco

Pintxo in La Guardia

Mijn idee van een hapje bij de bar.

Ontbijt met de alpacas op 4400 m

Parinacota, Chili

off-whites
Een Sidreria is een Baskische eetboerderij

met een gang met tonnen cider. Het gat staat nonstop open, er wordt altijd wel een glas onder de straal gehouden.

Kuifje in Baskenland

doet denken aan Kuifje en de Britten

rotundone

is verantwoordelijk voor de kruidige peperige smaak van Australische shiraz, en wordt nog wel eens extra bijgespoten.

zuidwest Bolivia

behoort tot het mooiste uberhaupt

Donegal
Bardenas Reales

lijkt meer op Arizona of Afrika, is toch in Noord-Spanje.

Spaanse dakpannen

zijn prachtig, vooral die uit Navarra

Zwitserland

heeft het mooiste van Europa, en is veel ruiger dan de meesten weten.

Paddestoelen zoeken

hebben we geleerd van een Franse collega, en we eten ze ook!

alginaat sphere: moleculaire gastronomie

Dit is yoghurt met passievrucht in een gel-jasje, bijt erop en de yoghurt knalt tegen je gehemelte

Ik overnacht af en toe graag bij -20C

evolutie, naar een tekening van Chaland

Als ik niet farmacoloog was zou ik schilder zijn (of vervalser)

Le jeune Albert

Ik ben altijd een groot fan van strips geweest en Yves Chaland is mijn favoriete kunstenaar. Hij werd alleen maar beter en beter.

Vanuit ergens tussen Robbedoes en Kuifje heeft Chaland een heel eigen versie ontwikkeld

Bekijk alle recepten van chipotle
Bekijk alle meldingen van chipotle

chipotle heeft nog geen restaurantrecensies.

Favoriete pagina's (13)
  • gebakkenbrood
    79 leden
  • koffietijd
    20 leden
  • werken_met_bladerdeeg
    265 leden
Bekijk alle kookgroepen van chipotle
Top