Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kookgroep voor je glutenvrije recepten

In deze kookgroep willen we graag de glutenvrije recepten verzamelen. Op deze manier houden we alles bij elkaar en hoeven we minder te zoeken.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Glutenvrij eten vergt iets meer werk maar hoeft niet minder lekker te zijn. Dat bewijst dit recept. …  Lees verder »

De winter is nog niet voorbij dus op de valreep nog een aantal heerlijke stamppotten .Deze stamppotten staan ook op mijn webgroepen AARDAPPELGERECHTEN en Wintersegerechten ga daar ook eens kijken en wordt lid . …  Lees verder »

Receptuur verkregen op het Lustrum feest van de Nederlandse Coeliakie Vereniging …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

300 gram glutarin (glutenvrij bakmeel) koffielepel glutenvrij bakpoeder snufje zout zakje vanillesuiker 120 gram suiker (wit en riet) 1 losgeklopt ei ruim 160 gram roomboter theelepel citroensap 4 à 5 goudrenetten in plakjes scheutje gembernat …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

18 stuks …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

2 stevige appels (b.v. jonagold of goudreinetten) 90 gram rietsuiker (of bruine suiker) 1 theelepel kaneel (Halve eetlepel custard of maizena met half zakje vanillesuiker) 90 gram witte bloem (bv. DovesFarm) 45 gram harde boter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

250 gram DovesFarm witte bloem 1 tl. bakpoeder 160 gram koude roomboter 150 gram donkerbruine basterdsuiker mespunt zout 10 gram speculaas kruiden * ½ eetlepels fiberhusk 2 eetlepels melk (= 20 gram) 400 gram amandelspijs ** 1 à 2 eieren 1 tl. citroenrasp 25 gram witte amandelen  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voor 20 stuks …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Tomatensoep is erg gemakkelijk te maken en qua ingrediënten kan je er ook mee variëren. Je gooit er gewoon in wat je in huis hebt! Aangezien fabrikanten hun receptuur nogal eens willen wijzigen, is deze soep gemaakt zonder bouillonblokjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Uit de Glutafin receptenmap voor de decembermaand …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

In de zomer is dit lekker fris …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

500 gram Wheatexbloem of Glutafin, 10 gram gist, 4 dl. lauwe melk, 1 ei, 1 theelepeltje suiker, poederzuiker …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Voor streng dieet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Uit de Glutafin receptenmap voor de decembermaand. Mijn man maakt deze overheerlijke flappen ( zoals wij ze noemen) al jaren achtereen met Oudjaar. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Uit het tijdschrift van de Vlaamse Coeliakievereniging …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Dieet koekjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Met dank aan Mireille van egroups …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Uit de Glutafin receptenmap voor de decembermaand. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

100 gram glutenvrij meel 50 gram Nutrix puur rijstebloem (instant) 100 gram roomboter of margarine (koud) 50 gram bruine basterdsuiker 50 ml melk 15 gram glutenvrije speculaaskruiden garneeramandelen 1/2 losgeklopt ei (om te bestrijken Voor de vulling: 300 gram glutenvrije amandelspijs(bv. Baukje) 1/2 losgeklopt ei beetje citroensap …  Lees verder »

Maak je eigen glutenvrije zachte kadetjes a 8-9 stuks …  Lees verder »

Top