Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

de aziatische keuken lekker en veelzijdig

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep
Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:56:28

Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:56:27

Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:56:27

Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:56:07

Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:56:07

Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:56:00

Tip

Een tipmisschien meer info over de aziatische keuken

  • Staat in kookgroep sinds 2015-04-21 15:55:56

Een voordelig Indonesisch vleesgerecht, heerlijk bij witte rijst of nasi …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

5 rode chilipepers 3 sjalotten,gepeld en gesneden 2 teentjes knoflook,gepeld en gesnipperd 50 gram verse gember ,gepeld en gesneden 1 eetl trassi 1 eetl kurkuma 1 stengel sereh 2 tomaten,gesneden 1.5 eetl tamarindepulp 50 ml zonnebloemolie 1/2 theel zout 150 ml water 75 gram pinda′s 600 gram gemengde vis ((gamba′s,zeebaars,roodbaars,tilapia)  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit is een weer een andere versie van langzaam gegaard runderstoofvlees. Echter dit stoofje is zo verschrikkelijk lekker dat ik hem nu, na al eens voorgemaakt te hebben, deel. Het pittige van de kruiden met het zoetzure uit de Aziatische keuken, maar zo krijg je een briljante smaak. Probeer zelf maar en geniet van deze heerlijke smaken op je bord. Gebruik de saus ook want die is verschrikkelijk lekker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Een makkelijk te maken , HEERLIJK gerecht wat ook goed is voor de slanke lijn !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Als je aan de barbecue gaat en het weer is mooi zoals nu momenteel, tsja wie lust er dan geen lekker stokje saté? Hier heb je twee verschillende soorten met een heerlijke marinade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Wat gestoofd rundvlees betreft is dit wel één van mijn allerbeste recepten! Dit is lekker, lekker en lekker door te experimenteren met smaken. Heerlijk, zacht, pittig rundvlees met Chinese smaken. Zo lekker om van te smullen. Maak een extra grote portie als je toch bezig bent want op de volgende dag is het nog veel lekkerder of vries een portie in voor een andere week. Probeer zelf en smul ervan. Dit gerecht leent zich prima voor een slowcooker, althans voor de mensen die er eentje hebben. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Zo lekker heb je nog nooit karbonades gegeten denk ik. Of het moeten die Chinese karbonades van Deon zijn geweest. Ze smaken lekker pittig en ook wat zoet. Door het laagje paneermeel krijgen ze een heerlijk krokant korstje. Probeer maar eens. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Super gezond en smaakvol Indiaans stoofpotje met Kerrie en Kokos Omdat de verzadigde vetten in een biologische kokos(olie) grotendeels bestaan uit middellange vetzuurketen heeft dit als gevolg dat de lever de kokos(olie) erg snel kan afbreken. Dit heeft vooral een positief effect op ons metabolisme, omdat dit hierdoor wordt versnelt. Toen mijn liefde dit voor het eerst maakte wisten we dat echt niet !! Het grappige is dat we in onze verkeringstijd beide niets hadden met kokos en dat we beide geen Bounty reep lustte. Toch was dit recept in het begin van ons huwelijk echt een topper !! Als we magere runderlappen konden betalen dan was dit echt onze favoriet. Dit oude recept van ruim 30 jaar geleden vond ik weer terug in een oud mapje. Heb dit recept natuurlijk weer gemaakt en dan met mijn huidige kennis van koken en op basis van deze tijd. Oude herinneringen kwamen weer boven ! Ook de liefde van de vrouw..... euh, einde verhaal, we gaan naar boven.hihihi. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

Ik bent er gek op om ingrediënten in andere ingrediënten te stoppen (te verpakken) Hier is weer zo een uitvinding van mij. Een keertje geen spek eromheen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Top