Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Slowcooking

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Boterzacht vlees in een heerlijk zachte saus en het zoetje van de peer. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lekker, koolhydraatarm, dus interessant voor zij die Atkins doen onder ons!! cal. 673; eiwitten 47; Kh 8,2; vet 50 …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

RUNDVLEES Zoals je bij de Chinees op`t hoek van`t straat kunnen kopen: Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Dit heb ik ooit bij Gaucho`s gegeten en via via achter het recept hiervan gekomen. De Zuid-Amerikaanse tegenhanger van onze Hachee, heerlijk!!!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Argentijns

Heel makkelijk en smakelijk gerecht …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Lekkere stoofschotel …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Gemakkelijk te maken en snel klaar! Pasta is lekker in elk jaargetijde. Dus…..zoek een lekker recept uit en ga aan de slag! In dit artikel vind je méér dan 70 pastarecepten met onder meer spaghetti, macaroni, penne, tagliatelle, lasagne, canneloni, ravioli, mie, spätzle, etc. en ook een paar pastasauzen. De recepten zijn onderverdeeld in pasta’s met vlees, gevogelte, vis en ook de vegetariërs onder ons komen aan hun trekken. Alle pasta’s zijn door mij zelf gemaakt en uit eigen keuken! En zoek je er een lekkere salade bij? Kijk dan eens in dit artikel. Daar zit vast wel iets bij wat heerlijk smaakt bij de door jou gekozen pasta. 130-salades-als-voorgerecht-bijgerecht-bij-bbq-lunch-hoofdgerecht-of-nagerecht …  Lees verder »

Draadjesvlees is in ons gezin een traditie. Lekker met rode kool waarin veel appeltjes en een stevige aardappelpuree. Een variatie op draadjesvlees is mijn runderragout met Franske's rode rijst en salade. …  Lees verder »

Het oorspronkelijke recept uit boekje van slowcooker klopte helemaal niets van. Net zo lang geprobeerd dat het naar mijn zin was. Ps. Als je de lange lijst ingrediĆ«nten ziet denk je misschien dat het veel werk is, Ok het is wat snijwerk maar verder heb je er geen omkijken meer naar! Ik heb vorige maand (febr. 2013) dit recept weer eens gemaakt maar nu met veel meer kip en dus ook meer olijfolie voor het braden gebruikt. De rest van de ingredienten heb ik ongeveer hetzelfde gehouden. Wel heb ik een rood pepertje toegevoegd en naderhand verwijderd. Dit keer heb ik ook eens het vel van de kippenbouten eraan laten zitten. Naderhand kan je dus zelf kiezen om het eraf te halen of niet. Over de binding van het gerecht. Ik heb gemerkt dat ananassap de binding van de saus verstoort (ik heb dit keer aardappelmeel gebruikt). Volgende keer laat ik het ananassap dus achterwege. Nieuwe foto`s van feb.2013 staan nu bij het recept. …  Lees verder »

Had nog gedroogde witte bonen en al doende kwam deze heerlijke stoofpot tot stand.Baharat specerijen bestaan uit een melange van paprika, korianderzaad, zwarte peper, kaneel, komijnzaad, kardemom,nootmuskaat, kruidnagels, ui, knoflook, cayennepeper. Je kunt ook zelf kijken wat je in huis hebt.Ik heb het in de slowcooker gedaan. Kan natuurlijk ook in de stoofpan. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Arabisch

Eens kijken hoe rode kool uit de slowcooker smaakt. Lekker dus. …  Lees verder »

Dit recept heb ik gekregen van een vriendin die gek is op Oosters koken, dit is (volgens mijn vriendin) een typisch eenvoudig gerecht uit Pakistan wat haar mond doet wateren iedere keer dat ze er aan denkt! Ik heb het 18.11.2011 weer eens gemaakt en nu ook foto`s toegevoegd. Ik kan alleen maar zeggen, het was weer heerlijk. Bovendien is het een slankrecept van 320 cal. p.p. en geschikt voor in de slowcooker. De tijden die in dit recept vermeld staan zijn voor de braadpan (gas). In de slowcooker duurt het ongeveer 3 uur bij mij was het al gaar na 2 uur maar raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je slowcooker want de tijden verschillen behoorlijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Dit is een geweldig lekker recept, ik het op smulweb gezet om het met jullie te delen. Het idee is ontstaan toen ik dacht aan ingrediĆ«nten voor een echt herfstgerecht. (hoewel, in de winter zal het ook heerlijk smaken). Alles moest van mij in Ć©Ć©n pan dus groenten, vlees enz zodat ik alles tegelijk kon opscheppen. Ik had de neiging om knoflook toe te voegen maar heb het niet gedaan want knoflook heeft toch een eigen specifieke smaak, die zeer aangenaam is, maar de smaak van deze ingrediĆ«nten zou beĆÆnvloeden en dat wilde ik niet. Dus besloten om het niet te doen. Vandaag voor de 1e keer gemaakt en we hebben er werkelijk van zitten smullen! Ik heb het gemaakt in de slowcooker en kan zijn dat de slowcooker die je hebt voorverwarmd moet worden (duurt meestal ongeveer 18 min, houdt daar rekening mee). Verder zie je onderaan dit recept bij serveertips hoe lang het ongeveer kan duren in de oven of op het gas. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Het kan nog net op het randje van de zomer .Lekkere frisse gerechten met komkommer .Makkelijk mee te werken en het past bijna overal bij, bij zeer hete gerechten of als borrelhapje .Ga eens kijken of er iets van je gading tussenzit .Alvast veel mooi weer met nog warme avonden gewenst ,zodat de BBQ ook nog even aan kan . …  Lees verder »

Gewoon even gespeeld met ingrediĆ«nten voor Goulash, net een beetje anders dan anders dus is het "a la Louise" geworden. Dit is dus niet het echte originele `Hongaarse Goulash` recept maar wij vonden het heerlijk en daarom wil ik dit recept op Smulweb delen. Het idee van de Runder en Hamlappen komt van een Hongaarse vriend van ons en hij maakt zijn Goulash altijd met Rund en Varkensvlees. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Een heel makkelijk en erg smakelijk recept. Het originele recept laat de kipfilets heel, ik sneed ze in blokjes, niet zo klein. Ik heb minder pastasaus (400 gr.)gebruikt, de champignons geven nogal wat vocht af. Ik voegde ook nog sambal en chilisaus toe. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Ik had nog kalfsvlees in de vriezer.Het is een eenpansgerecht uit de slowcooker geworden. Je kunt het ook in de stoofpan of tajine maken.Dan kun je een stooftijd van 2 uur nemen.Heerlijk mals en smakelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Ik had pas kalfsvlees met bot eraan bij de turkse slager gekocht.Heb dit gerecht bedacht. Lekker puur van smaak. Eigenlijk is het een zomerse stoofschotel geworden. Ook goed te bereiden in de slow cooker en tajine. …  Lees verder »

Een lekkere stoofschotel van rundvlees. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels
Top