Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Koekjes en Gebak

Welkom op de webgroep Koekjes_en_Gebak.Wij hopen dat je het hier zo leuk vindt dat je lid wilt worden en hier je koek en gebak-recepten wilt plaatsen. WIj wensen je veel plezier met onze webgroep.Groetjes van Jasmine (eigenaar) en Leny (moderator).Ons logo is gemaakt door Ria (riasara).
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Erg makkelijk te maken en geen oven nodig …  Lees verder »

2 eierdooiers 2 eetlepels suiker ½ dl sterke koffie 1 eetlepel koffielikeur 4 kleine bolletjes mokka-ijs 2 kaneelwafeltjes of opgerolde amandelkoekjes  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

175 g zachte boter, plus extra voor het invetten bloem, voor het bestuiven 175 g fijne kristalsuiker 6 eieren, gesplitst 175 g bittere chocolade, gesmolten (in een kom boven heet, maar niet kokend water) 175 g pecanoten, fijngehakt of grof gemalen 1 theelepel kaneel Voor de room 2 eetlepels rum 2-3 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 100 ml crème fraîche 275 ml slagroom …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Hier maak je ongeveer 16 a 20 cupcakes mee,ligt aan de grootte v/d vormpjes,...lekker!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

1 pak Bastognebiscuits a 260 gram 50 gram gesmolten boter of margarine 6 eetlepels koffielikeur 2 pakken Kannelly\'s(biscuits ,Bolletje) a 150 gram 6 blaadjes witte gelantine 3 eetlepels oploskoffie 100 gram bruine basterdsuiker 250 gram mascarpone 5 dl slagroom cacaopoeder 75-100 gram chocolade-mokkaboontjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een overheerlijke cake, die ook nog eens snel klaar is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Haagse Bluf op een luxe manier …  Lees verder »

Leuk voor kinderen …  Lees verder »

Leuk om te maken met kinderen of kleinkinderen …  Lees verder »

4 eiwitten zout 100-150 g lichtbruine basterdsuiker 200 g geraspte gedroogde kokos 75-100 g grof gehakte pure chocolade ouwelvellen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

250 g boter, zacht, maar niet gesmolten 250 g fijne kristalsuiker 4 grote eieren, losgeklopt 1 theel. vanille-extract 225 g zelfrijzend bakmeel 25 g ma?zena 1 theel. bakpoeder Voor erbij: 300 g mascarpone 50 g fijne kristalsuiker enkele druppels vanille-extract 3-4 eetl. frambozenjam poedersuiker om te bestuiven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

3 blaadjes gelatine 2 pakje MonChou a 100 gr 75 gr basterdsuiker 125 ml slagroom 1 dl koffielikeur of Amaretto 2 dl hete sterke koffie 1.5 pak lange vingers 1 el cacaopoeder …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is zo lekker, en tegelijk zo simpel. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

100 g boter 100 g suiker 100 g cakemeel 2 eieren 2 appels 2 el suiker en 2 tl kaneel abrikozenjam …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

225 gram zachte boter 225 gram ruwe rietsuiker 1 eetlepel gemberpoeder 1 theelepel kaneel 250 gram zelfrijzend bakmeel 2 theelepels bakpoeder 50 gram gemalen amandelen 1 theelepel amandelessence 4 grote eieren 300 gram wortelen 100 gram sultana`s Voor het glazuur 200 gram verse roomkaas 350 gram poedersuiker 2 theelepels citroensap …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Bron: Klassiek Gebak; Anne Wilson …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

6 plakjes bladerdeeg (diepvries) bakpapier en gedroogde peulvruchten voor blind bakken 150 g amandelspijs 1 ei 1 dl melk 2 eetl. bloem 6 eetl. abrikozenjam 5 tot 6 kiwi's …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

200 g boter 200 g suiker 200 g cakemeel of zelfrijzend bakmeel 4 eieren 50 g gemalen kokos 1/2 eetl. gemberpoeder 1 eetl. bloem 1/2 pot ananasjam …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 appels 3 eetl. vloeibare honing 15 g boter 2 eetl. Calvados, of appelsap of water …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

185 g pure chocolade 185 g boter, plus extra om in te vetten 3 eieren, plus 3 extra dooiers 6 eetl. tafelsuiker 1 eetl. bloem cacaopoeder, om te bestuiven cr?me fra?che, om te serveren …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top